"tonight is the night!" -dexter

Vikings tartışma forumu

Tüm Forumlar > Vikings > Kemiksiz Ivar

yeni konu aç Kemiksiz Ivar

''En acımasız Vikinglerden biri Kemiksiz İvar, sagalarda hikaye edilenler doğruysa East Anglia Kralı Edmund'u bir ağaca bağlatmış ve başı parçalanana kadar okçularına hedef ettirmişti. İvar, rakibi Viking lider Kral Ella'yı ise York'da sırtından doğru kaburgalarını kırdırıp yanlara açtırıp ciğerlerini dışarı çıkarmak suretiyle öldürtmüştü.''
Ragnarın fragmanda Ivara birgün tüm dünya kemiksiz ıvarı tanıyıp korkacak sözünün kanıtı arkadaşlar. sizide efsane heyecanlandırmıyo muu

heyecanlandırıyo tabi ben daha çok Björnü seviyorum ama

Vıkıng'ler tarıhte en acımasız ve en vahşı topluluklardan bırıdır...Aklınıza gelmeyecek vahşı eylemlerı bulunur...
Sergıleyeceklerı vahşetı heyecanlı bulmaktan ıse kastınız,ben pek heyecanlanmadım şahsen....

Vıkıngler ayrıca tarıhte kanıtlanmış YAMYAM topluluklardan bırıdır...
Insan kurban edıp yedıklerı bılınır...

Ragnar Lodbrok Sagasına göre Ivar, Ragnar Lodbrok ve Aslaug'un en büyük oğluydu. Ivar'ın sarışın, iri, güçlü ve çok zeki olduğu anlatılır. Kardeşleri Björn, Ubbe, Sigurd ve Hvitserk'e danışmanlık yapmıştır. Babaları Ragnar, Northumbria kralı Ælla tarafından öldürüldükten sonra intikam almak için İngiltere'ye saldıran kardeşleri başarısız olunca Ivar, Ælla ile görüşür. Kendisiyle bir daha asla savaşmayacağına yemin eden Ivar, Ælla'dan sadece bir öküz derisi büyüklüğünde toprak ister. Efsaneye göre aldığı deriyi çok ince şeritler halinde keserek York kentinde büyük bir kalenin etrafını dolaşacak ve burayı sahiplenecektir. Daha sonra Ælla'ya karşı yeniden evrilen savaşta kardeşlerine lojistik destek sağlar.

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık