"ama şunu bilmeni isterim ki kendimi mutluyken düşündüğümde yanımda sen oluyorsun." -supernatural

Wayward Pines tartışma forumu

Tüm Forumlar > Wayward Pines > Dizi Final mi verdi ?

yeni konu aç Dizi Final mi verdi ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

10.Bölümün son kısmında her şeyin başa sardığını gördük ne Theresa ya ne Ethan a ne Kate ye ne de diğerlerine olanlar hakkında hiç bir şey söylemediler.Şahsen en başta hepsini Ben in rüyası sanıp ne canlı hayal gücü var bu çocuğun dedim,Sonra Amy Ben e sizi hain ilan ettiler gibisinden bir şey deyince netleşti olaylar.Öğrencilerin orayı basıp onları öldürdüğünü tahmin edersek yanlış mı olur bilemeyeceğim.

Sadede gelecek olursak,eğer dizi böyle bir final vermişse en sevdiğim dizi böyle bittiği için çok acayip hayal kırıklığına uğrayacağım bu kesindir.

Evet. kitaptan uyarlamaydı ve mini diziydi bitti

Yeni sezon olmayacak diyorlar ama bazı şeyler açıkta kaldı.Umarım karar değişir dizinin devamı gelir.

Mini dizi o yüzden Final yaptı ve bitti diyorlar ama bence devam etmeli ucu açık bırakıldı dizi kesinlikle konusu tıkanabilecek veya sıkacak bir dizi değil. Kalitesiz bir dizide değil . Şu yeni çıkan çerez dizilerin devam etmesi yerine böyle gizemin içinde gizemin bulunabileceği wayward pines devam etmesini istiyorum mini dizi halini koruyalım diyorlarsa başka bir olaydan 2.sezon çıkarsınlar ? ben her türlü izlerim :D

Geç olsa da güç olmasın diyerekten dizinin 2. sezon onayı aldığını bildirmek isterim. :3

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık