“kirpileri seviyorum. tanrının güçlü bir espri anlayışı olduğunu gösteriyorlar." -fringe

Younger tartışma forumu

Tüm Forumlar > Younger > Başlamalı mıyım ?

yeni konu aç Başlamalı mıyım ?

Klasik bir forum konusu nasıl dizi başlamalı mıyım ?

başla

başla ama diziden çok birşey bekleme vakit değerlendirmek için güzel dizi ama efsane felan diyemicem

Kesinlikle eğlenceli, zaten 22 dakika. Bir günde izleyebilirsin bir sezonu. Bir haftada yetişirsin :)

bu dizi nasıl 4. sezona kadar gelmiş hayret. sanırım Hilary duff için izleniyor :)

Dizi gerçekten harika ve eğlenceli, karakterlerin hepsiyle bağ kurabiliyosun onları anlayabiliyosun. Şu zamana kadar hak ederek geldi, bundan sonra da devam etmesini umuyorum. Başlamalısın kesinlikle

dizinin ilerlemesinin Hilary Duff'la hiç bir ilgisi yok, tam anlamıyla çok eğlenceli :)

kavak yelleri seyrettiysen eğer bu diziye seyredebilirsin.

geç bile kaldın hiç düşünmeden başla. tam çerezlik bi dizi. boş kaldıkça izle çok eğlenceli :D

Gayet kaliteli, eğlenceli arada duygusal güzel bir dizi. Aman aman efsane değil ama keyifli izleniyor, ayrıca kullanılan ingilizce de basit olduğundan ing altyazılı izlemeye başlamak için de uygun.

bana kalırsa çok boş dizi. Darren Star'dan Sex and the City'i izledikten sonra bu çok bayat kalıyor. çok yorgun sıkkınsan açar 1-2 bölüm izlersin. ama pek eğlenmeyi bekleme bence. her şeyin başrol karakterinin etrafında döndüğü masal kurgusu gibi bi şey.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık