"bilirsin cehennem ateşi kadının öfkesinin yanında sönük kalır." -supernatural

Younger tartışma forumu

Tüm Forumlar > Younger > sizce,liza kim ile olmalı,joss?mu,charles mi?

yeni konu aç sizce,liza kim ile olmalı,joss?mu,charles mi?

bence,charless ile birlikte olmalı

Liza'nın gerçek yaşını göz önüne aldığımızda, Charles ile olması kesinlikle makul olanı. Liza, Charles ile olursa olmadığı biri gibi görünmek zorunda kalmaz. Tabi ki, Charles'a gerçek yaşını söylemeli ve bu durumda Charles'ın tepkisi ne olur bilemem. Yani Charles'ın Liza'nın gerçek yaşını sorun edeceğini sanmıyorum, fakat sorun edeceği şey Liza'nın yalan söylemesi ve tüm şirketi kandırması olacaktır. Josh kesinlikle daha iyisini hakediyor çünkü hep Liza'ya destek olmaya çalıştı şimdiye dek. Yaş olarak olmuyorlar zaten bir kere.

JOSH.
Kesinlikle Josh çünkü dizinin olayı bu. 40'larında ancak 26 gösteren güzel bir kadın ile 26 yaşındaki genç seksi dövmeci ile olan muhteşem aşkı. Ben 3. sezonu da bitirdim. Ve Josh Liza'yı ÇOK seviyor, kesinlikle. Fakat Charles ile olsaydı bu normal bir aşk hikayesi olmaktan pek öteye gidemezdi sanki. Klasik işte. HİKAYENİN TEMELİ BU YAŞ FARKININ SORUN DEĞİL DE MÜKEMMELLİĞİ OLUŞTURMASINDAN KAYNAKLI. BUNU SEVİYORUM.

BEN

Charles <3 Son bölümden sonra beklediğimiz oluyor belli ki :-O

tabii ki josh ikileme bile gerek yok

JAY

tabii ki Chaaaarles. En azından beraber bir gelecekleri var, Josh ile aralarındaki yaş farkı falan değil sorun ama istedikleri yaşam hiçbir zaman ortak bir paydada buluşmayacak, sadece aşkla uzun süre yürümez yani. Charles ile ise ruhen iyi uyuşuyorlar #TEAMCHARLES

Charles

Josh. Yaşın bir önemi yok.

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık