"savaş, kız büyütmekten daha kolay." -game of thrones

13 Reasons Why tartışma forumu

yeni konu aç 2. Sezon

Dizi sayfasında "devam ediyor" yazıyor ancak anlatılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, sizce ikinci sezon gibi bir şey olacak mı?

Selena'ya sormuşlar. O da bunun dizi haline getirilmesinin sebebinin zaten anlatılacak çok hikayesi olduğunu söylemiş. 2. Sezonu sorduklarında da bilmediğini henüz bir karar vermediklerini söylemiş. Hannah'yı oynayan oyuncu Katherine'de anlatılacak çok hikayesi olduğunu söyleyip dizinin çok çelişkili bittiğini bahsetmiş. Büyük ihtimalle ikinci sezon gelecek gibi duruyor.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Alex de öldü ya şimdi belki onun üzerinden yürürler... Kitap bitti ama 2.sezon çıksa kesinlikle izlerim ben çok sevdim diziyi.

2.sezon çıkmasının tek bir anlamı olabilir oda mahkeme süreci ve herkesin bu olayı öğrendikten sonraki olaylar.yoksa daha bu kız niye kendini öldürdü gibisinden bir şeye 2.sezonda gerek duyulcağını sanmıyorum ki 1.sezondan anlamadıysanız bunu dizi hayatınıza son vermeniz gerekebilir :D ve bence 2.sezona gerek yok.

bu diziyi sevenler diğer sevdikleri dizileri de yazsa da ona göre başlasam ya :D

3. sezonda da hannah zombi olarak geri dönüyormuş... yapmayın arkadaşım para kazanıcaz diye bitmiş hikayenin içine sıçmayın. Bence çelişkili bir yer yok her şey yerli yerinde

2. sezon gelir bence çünkü fotoğrafçı çocuk silah zulasını gördünüz ve fotoğraflardan Alex'in fotoğrafını indiriyordu. Alex öldüğünü öğrendi ya da onu kendi vurdu. Ama bu fotoğrafçı çocukta var bir şeyler bence 2. sezon bunun etrafında gelişecek o çocuk bir okul katliamı yapacak gibi seziyorum.

Alex icin en son yogun bakimda demediler mi? Ayrica buyuk ihtimal 2.sezon olacak hem cok soru isareti biraktilar hemde bu populerite ile bitmez :) Netflix beyde mini dizi olmadigini soyledigine gore...Sanirim seneye bu vakitlerde 2.sezondan bahsediyor oluruz :)

En güzel yerinde kaldı, tadında bırakmak lazım. 2.sezon gelmesin bence.

2.sezon bence gelmeli ama bu sefer başka biriyle ilgili olmalı mesela şu moret's de çalışan asi kız hakkında olabilir o da çok kötü şeyler yaşamış gibi yani

2. sezon gelsin ya ki bence gelir

konuya abone kullanıcılar 19

Yukarı Çık