"birini tanıdığını sanıyorken sonra bir bakıyorsun aslında hiç tanımıyormuşsun." -dexter

13 Reasons Why tartışma forumu

yeni konu aç 2. Sezon

Dizi sayfasında "devam ediyor" yazıyor ancak anlatılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, sizce ikinci sezon gibi bir şey olacak mı?

Bi yandan 2.sezonun geleceğini düşünmüyorum çünkü herkesin korktuğu şey olayların herkes tarafından öğrenilmesi ve kasedin son kişiye ulaşılmasıydı çocuklar her ne kadar bişeyleri saklasa da Bay Poter kayıtsız kalamayacaktı hiç bişeye olay orda patlayacaktı bu nedenle Clayin devam ettirmesini istemediler. Hannah'ın da istediği herkesin hatasını bilmesi ve fark etmesiydi ve Bryce'ın cezasını çekmesiydi.
Eğer 2.sezon olursa Tyler'ın zulasını,Bryce'ın hapis macerasını,Justin'in silahla napacağını,Alex'in durumunu,Jessica'nın babasıyla ne konuştuğunu ve napacağını,Sheri'nin itirafının ardını gibi devamının gelmesi gereken şeyler izleyeceğiz yani gelme ihtimali de yüksek ama öte yandan mükemmel bi diziydi Netflix yine yapacağını yapmış

2.sezonun gelmesi kesin değil. Selena eğer çok beğenilirse gelebileceğini söylemiş ama bence gelmemeli. Tadında bırakmaları gerek. İşlenecek konu bitti zaten. Kitaba bağlı kalsalar daha iyi olur bana göre ama tabii Netflix'in en popüler dizisi olarak seçilmiş. Ve çıktığı günden beri çok konuşuluyor. Yapabilirler de.

ben geleceğini pek fazla düşünmüyorum çünkü asıl konu bitti ama netflix bi yorumda "kimse ne olacağını bilemez bu bi süpriz" diye yazmıştı valla herşey beklenir

2. sezon gelir gibi ya çünkü dikkat ettiyseniz hannanın listesinde kasetlerde anlatmadığı isimler vardı skye gibi , ve alex olayını da anlatmadan geçtiler. bence 2. sezonda mahkeme süreciyle ortaya çıkan daha fazla sırlar falan anlatılır.

2. sezon gelmeli, ama 3'e gerek yok diye düşünüyorum. Ama tabi bana bakarak karar vermiyor insanlar. dfjşfgsth

http://www.j-14.com/posts/13-reasons-why-cast-talks-season-2-130112/photos/13reasons-245997

Zaten söylemeleri yasak 2. Sezon cikacak mi cikmayacakmi diye suan.. Ama bence bu dediklerine göre kesinlikle cikacak.. cok cevaplanmayan sorular var ve dizi acayip sekilde tuttu o yüzden..

İkinci sezon da dava sonuçlanacak Alex'in neden intihar girişiminde bulunduğu söylenecek ve tekrar Alex'in hayatta kalıp kalmayacağını söylicekler. Sonra son sahneden gidiyolardı ya resmen Clay'ın yolu gibi bir şey olucak bence :D

13 neden varken 14. bölümü beklemeniz peki? :D

Kasetler bittiği için 2. sezonun gelmesi saçma olur evet çok fazla soru işareti var ama zirvede bırakmak lazım bence

konuya abone kullanıcılar 19

Yukarı Çık