"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

13 Reasons Why tartışma forumu

Tüm Forumlar > 13 Reasons Why > 2.sezon geliyooor

yeni konu aç 2.sezon geliyooor

2.sezonun geleceği selena gomezin instagram sayfasından duyuruldu.hadi hayırlı olsun :) artık kimsede sormaz iyi oldu epey :)

Gerçekten de geliyor :D

Bence çok tuttuğu için yaptılar ama sadece 1 sezon olsaydı daha kaliteli ve akılda kalıcı bir dizi olabilirdi diye düşünüyorum. Beklenti çok yüksek karşılayamayacaklar gibi geliyor. Konsept ve konu bozulacak bir kere. Ne diyim inşallah beklentiyi karşılamak için saçmalayıp kaliteyi düşürmezler. (not: düşürseler bile kesin köpek gibi izlicem :D)

Eba

1 sezonda bitirseler daha güzel olurdu bence de.2 sezonda yarım kalan mevzuları sonuçlandırır ve bitirirler diye düşünüyorum.

umarım sırf tuttu diye diziyi boka çevirmezler. ben bu dizi aklımda hep efsane olarak kalsın istiyorum, umarım bunu bozmazlar.

Ee dizinin amacı Hannah'nın 13 reasons'ı idi. Bundan sonrası spin-off dan ne farkı olucak ki?

bundan sonrası '13 reasons why Clay's way ' olur

zaten bir farkındalık dizisi öyle 10 sezon falan beklemiyorum da ilk sezon çok soru işareti bırakmıştı bende iyi oldu o yönden

dizinin 2.sezonunda neler olacağını hiç kestiremiyorum umarım mükemmeliyeti devam ettirirler ve katherine langfordun hesabından da selena gomezin hesabındanda ve 13 reasons why ın instagram hesaplarından diziyi devam ettirecekleri küçük kısa bir videoyla kesinleşmiş oldu umarım beklentiyi karşılar arkadaşlar, 2.SEZON HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

bence Alex'in 13 reasons why'ı olacak

Bence ve umarım ikinci sezon nedenlerin diğer çocuklar tarafından bakış açısı olur. Zaten Hannah'ın da fb lerle görüneceğini biliyoruz.

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık