"gerçeklik, sırf sen ona inanmayı bıraktığın için ortadan kalkmaz." -hannibal

13 Reasons Why tartışma forumu

Tüm Forumlar > 13 Reasons Why > 2.sezon geliyooor

yeni konu aç 2.sezon geliyooor

2.sezonun geleceği selena gomezin instagram sayfasından duyuruldu.hadi hayırlı olsun :) artık kimsede sormaz iyi oldu epey :)

Umarım hepsi 2.sezonda bedelini öderler

2. sezonda dizinin -özellikle Amerika'da- yarattığı kaosa göndermelerde bulunacağını düşünüyorum. Fikir ayrılıkları inanılmaz seviyelerde. Farkındalık mı yoksa intihara teşvik mi? Cidden aklım almıyor! NEDEN TEŞVİK ETMEYE ÇALIŞSINLAR? Bu noktada dizinin yaratıcılarına büyük sorumluluk yükleniyor. Üzerlerindeki baskıyı tahmin bile edemiyorum. Ne olursa olsun iyi iş çıkardıklarına inanıyorum. Umarım konuyu üstüne basa basa her detayıyla işlemeye devam ederler. Ve umarım insanlar şu mesajı almayı başarabilir. Geç gördüm ama whatever. Bilgilendirdiğin için teşekkürler :)

Saçma sırf dizi tuttu diye boka saracaklar 1. Sezondan sonra devam etmenin ne anlamı var kız hortlayacak mı?

tamam 2 gelsin ama 3 gelirse bu dizi cıvır BENCE

Kesin değil ama büyük ihtimalle 2. sezonda eğer Hannah ölmeseydi nasıl olurdu konusunu işleyerek diziye öyle devam edecekler. Yani 2. sezonda Hannah sanırım yaşayacak.

Çünkü zaten başka senaryo yazamazlar. Sadece bir kitap vardı ve onuda çektiler yani büyük ihtimalle benim dediğim gibi olacak.

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık