"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

13 Reasons Why tartışma forumu

Tüm Forumlar > 13 Reasons Why > DİZİNİN İPTAL DURUMU HALA GEÇERLİ #YENİNTİHAROLAYI

yeni konu aç DİZİNİN İPTAL DURUMU HALA GEÇERLİ #YENİNTİHAROLAYI

San Fransciscoda yaşayan ve birbirini tanımayan 15 yaşındaki 2 genç kız geçtiğimiz nisan ayında 4 gün arayla intihar etti kızların aileleri is yaptıkları açıklmalara göre intihardan kısa süre önce 13 reason why dizisini izlediklerini ve intihara bu dizinin sebep olduğunu söylediler :(

Abi neyin kafası ya kendi psikolojini bozucaksa ve sen bunu anlıyorsan en yakın yerde kes diziyi izlemeyi şimdi gel de 2.sezon iptal olsun

OLUM İPTAL OLSUN BİR ZAHMET ZATEN BÖYLE ŞEYLERİ NORMALDE TELEVİZYONDA GÖSTERMEMELERİ GEREKİYOR AY NE SELENAYMIŞ BE

çekime başlandı ki...

Diziyi izleyip intihar etmek bile ayri bi sacmalik zaten.Oyleyse prison break de izleyen hapislere dussun ordan cikmaya calissin,eglenceli gorunuyo sonucta.Narcos izleyen de uyusturucu isine girsin,oh ne guzel para.Shameless izleyen de evi barki satsin sokaklarda yasasin.Insana akil verilmis,seni hayvandan ustun kilan aklin.Sen gidip bu akilla bi dizi izliyosun,o kadar bolumden tek cikardigin intihar etmek mi?Akilla dusunsenize az lan.Bu konuda diziyi suclamalari ayri sacma.Bu konuda diziye bisey diyemem fakat gene de Hanna intihar edecegine savassaydi daha cok severdim.Eminin daha iyi bi mesaji olurdu.Neyse,bu da baska bi bakis acisi.Sonucta ne kadar gormek istemesem de savasmayi degil olmeyi secen bi ton insan var.Gormek istemiyorum diye olmasini engelleyemiycem ya ://

GAS

salak saçmalak iş izlemesinler o zaman anası babası ölmeden ne yaptıklarına baksın o zaman iptal olmaz inşallah

Ya bunun diziyi savunmakla ya da Selena fanlığıyla (ki değilim) alakası falan yok hangi dizi olursa olsun ya da diziyi geç herhangi bir şeyden etkilenip de intihar etmez insan. Diziden bağımsız olarak sorunları varmış demek ki. Sağlıklı düşünebilen birisi dizinin vermek istediği mesajın intiharın bir seçenek olmadığı ve lisede yapılan bu zorbalıkların kesilmesi yönünde olduğunu zaten anlar. İntihar etmelerinin sebebini diziye yıkması saçma olmuş ailenin. Keşke diziyi suçlayacakları yerde biraz kendilerinde suç arasalar.

Diziyi izleyip ders çıkarmak, hayata tutunmak varken neden?
Neden intihar?

intihar eden çocuğun intihar edesi varmış neden gerekiyomuş intihar etmesi için şu başlığı görünce çıldırıyorum

selena ne zaman bi işe kalkışsa bi bokluk çıkıyo zaten KIZI Bİ RAHAT BIRASINLAR AMK

Niye öyle diyorsunuz ya?! Bende The Vampire Diaries'i izleyip vampir olmuştum... Diziler hayatımıza yön verebiliyofdsğjfdsfdslf tamam daha fazla dayanamayacağım skjfhdsjkf

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık