"hiçlik hakkında konuşmaya bayılırım. hakkında bildiğim tek şey bu." -luther

13 Reasons Why tartışma forumu

Tüm Forumlar > 13 Reasons Why > SİZCE 2.SEZON GELMELİ Mİ

yeni konu aç SİZCE 2.SEZON GELMELİ Mİ

2. Sezon gelmeli miydi

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

2.sezon onay aldı ama cıkmaması gerekiyordu yada 2 bölümlük çekim olmalı
cünki olayı uzatırlar ise dizinin konusu cok sacma yerlere gider ve dizi türk dizisine döner 2bölüm cıkar ise davalar ne oldu kimler suclandı hapise girdimi falan olup kesmeliler .

Eğer Hannah yaşasaydı ne olurdu konusu üzerinden 2.sezonu çekebilirler.

ikinci sezon yine hannah ile ilgili olacak mis diye duydum öyle olmasa bile sonucta daha davanin nasil sonuclanacagini, alexe ne oldugunu, tylerin o silahla ne yapacagini bilmiyoruz. Bazilari hannahnin geri gelecegini de söylüyor ama dogru mu bilmiyorum

alex yada dava hakkında bir 2. sezon olabilir aslında. mesela skye ve clay ikilisini konun alan bir 2. sezon?

Bence olmamalıydı. Dizi birden patladı diye yaptılar tamam sizde para kazanında ikinci sezon -_- Tabii daha görmeden eleştirmek yanlış olur. Görüceğiz nasıl bir şey olacağını

ilerletebilecekleri bir konu bulurlarsa güzel olur umarım dizi bozmaz .

Kitaptan uyarlandığını düşündürsek 2. sezon bağımsız kalacağından sadece hazır popülerken biraz daha para ve şöhret kasalım gibisinden olur; yapmacık bi durum olduğu kesin, diziyi batırmak kadar değil de sonuçta zarar vermek gibi bi ihtimali var. Ama sezonun üstü kapalı bittiği doğru; neredeyse 1 saatlik bölümlerle bu kadar uğraşılan ve izleyiciyi bağlayan bir dizi olunca haliyle merak ettiriyor.

gelmeli ve beni daha çok görmelisniz ve lanet alex iyi ki öldü

Tyler silah aldı, Alex'i de o vurdu. Bryce hapse girecek zaten kesin. 2. sezon da olur. Bir sürü yarım kalan sahne var, 2. sezonda hepsini devam ettirecekler işte... Güzel dizi.

Çok açık uçlu bitti.

Yukarı Çık