"herkes biraz yalnızdır... en zenginin bile fakirliğidir yalnızlık... -leyla ile mecnun

American Horror Story tartışma forumu

yeni konu aç 6. SEZON OYUNCULARI

Kesinleşen 6.sezon kadrosu ;
Kathy Bates,
Angela Bassett,
Denis O’Hare,
Sarah Paulson,
Finn Wittrock,
Cheyenne Jackson,
Wes Bentley
ve Matt Bomer.

Allah aşkına bana biri yukarıda Evan ve Jessica'nın adıda yazıyor ama sen göremiyorsun desin.

Bildiğim kadarıyla Lady Gaga yine yer alacak 6. sezonda

https://www.youtube.com/watch?v=YcFmgfI00ww

İzleyin fragmannn

@simyylmz: Yok yapımcı Ryan Murphy söylemişti Lady Gaga'yı 6.sezonda görmek istiyorum diye

@diclekoc Bu fan tarafından hazırlanmış bir video gerçek değil daha sezonun konusu bilinmiyor

Lady Gaga yaptığı röportaj ile resmi olarak American Horror Story’nin 6. sezonunda da yer alacağını açıkladı.

Jessica Lange, Sarah Paulson ve Emma Roberts, Ryan Murphy'nin başka yapımlarında yer alıyorlar. Jessica Lange'in yer aldığı dizi henüz başlamadı ama yapım aşamasında olduğu söyleniyor. Bu yüzden bu üçlü 6. sezonda olmaz. Taissa Farmiga AHS'ye dönmek istediğini söylemiş diyorlar bu nedenle belki Taissa'yı görürüz bu sezon. Evan'sız bir sezon yapmayı Ryan'ın göze alacağını zannetmiyorum bu yüzden bence Evan da olur. Lady Gaga kesin var, 5. sezon sırasında Ryan Murphy bununla ilgili bir tweet almıştı. Kadroda bundan fazla da bir değişiklik olacağını sanmam.

6. sezonun konusu belli mi? ayrıca lady gaga yerine jessica dönse mütiş olur bence.

@simaytpl Hotel’de harika bir performans sergiyen Lady Gaga’nın altıncı sezonda yer alacağını resmen duyuran Murphy; Sarah Paulson, Kathy Bates, Denis O’Hare, Angela Bassett, Matt Bomer, Wes Bentley, Cheyenne Jackson ve Finn Wittrock’un kadroda olacağını ekledi. yeni sezonun konusu ile ilgili iki fikir leri varmış ve bundan bi tanesi de seçilmis ama gıcık ryan murphy açıklamadı ne olduğunu O_o...

Yeni Sezon Orphanage olucak youtubea ahs orphanage yazın görürsünüz

Her sezon bir binada gerçekleşiyor

Cinayet Evi
Tımarhane
Cadılar Meclisi
Sirk
Otel
Yatimhane

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık