"bazıları asla delirmez. ne kadar korkunç bir hayat sürdürüyor olmalılar.." -barfly

American Horror Story tartışma forumu

yeni konu aç hangi sezon

Daha önce 1. sezonu seyrettim. Sezonlarından birbirinden ayrı konular içerdiğini biliyorum. Since hangi sezonu izlemeli hangisini izlememeliyim tavsiye lütfen

Diziyi takip etmeyi bıraktım fakat ben izlerken 2. sezonda dizi nirvanaya ulaşmıştı. Sonrasında gelen 3. sezon hayatımda izlediğim en kötü, en sıkıcı dizi sezonuydu. 4 ile ilgili bir yorum yapamayacağım 3'ten sonra izleyesim gelmedi. Fakat sitelerde okuduğum kadarıyla;
2>1>=4>>>>>>>>>3

Teşekkürler tavsiyene uyacağım

2.sezonu kesinlikle izle mükemmeldi :D

dizide favorim 1 ve 2. sezon bana göre en kötü sezon 3. sezondu 4. sezonda konu güzeldi ama sıkıcıydı.

2.sezonui izle derim ama 3.sezonda Evan Peters çok pasif kaçtığı için boşa vakit harcama bence. 4.sezon yorumları pek iyi olmadığı için onu bende izlemedim,yorum yapamayacağım.

1 ve 2 gerçekten mükemmeldi 2. sezon favori sezonum kesinlikle ve bence oyuncuların performanslarını en iyi sergiledikleri sezondu. 3 ve 4 te idare eder diyebiliriz. Jessica Lange'in muhteşem oyunculuğu yeter.

Ben ilk şey düşünüyordum dizide sezonlar ayrı olsada biyerde birleşir belki birşey yaparlar diye ama sonra vazgeçtim yani istediğin sezonu izleyebilirsin ama önereceğim 3. sezon ve 1. sezon olur ben 2. sezonu izlemedim pek dikkatimi çekmedi açıkcası, yeni çıkacak sezonda Jessica Lange gidiyor dediler Lady Gaga var yeni sezonda Jessica'nın gitmesi çok üzdü beni..

1. sezon ergenlerin en sevdiği sezondur 3. sezon fena değildi konusu cadılık olunca hertürlü iş yapıyodu ama 2. sezon herzaman efsanedir oyunculuklar mükemmel konu ve işleniş olarak cidden mükemmeldi 2. sezonu begenmemelerinin tek sebebi yaşlarına göre ağır olmasıdır

Evet 2. sezonu tavsiye ederim.Hem oyuncu kadrosundan dolayı mesela Adam Levine ve Jessica Lange nin performansı 2. sezonda cidden çok iyidiç.Asylumun konusu ve işleyişinden dolayı 2. sezonu tavsiye ederim.

herhalde 2. sezon

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık