"tüm cüceler, babalarının gözünde birer piçtir." -game of thrones

American Horror Story tartışma forumu

Tüm Forumlar > American Horror Story > yaşı kaç olanlar izlemeli

yeni konu aç yaşı kaç olanlar izlemeli

15 yaşındayım izlesem çok korkar mıyım

13 yaşındayım reofdljhprıskjd

Eğer ondan önce Doğaüstü varlıklar hakkında herhangi bir dizi izlediysen bir şey olmaz diye düşünüyorum mesela ben Supernatural izledim şuan 15 yaşındayım bir sorun yok ama açık sahneler fazla

@fraksiyon, güzel ego kardeş beğendim

ruhsal dengenizi bozacağından izlemeniz tavsiye edilmez. bir yere gittiği yok başka bir sürü harika dizi var sabredin izlersiniz ama şu anki yaşınız için tehlikeli yan etkileri olabilir ki en kötüsü bunlar belirgin şekilde ortaya çıkmaz ne olduğunu anlamazsınız bile. NOT: Uzman tavsiyesi.

ya bu bunyeye bagli yaşa degil zaten aynen korkmassiz bunyen zayifsa anca psikolojin bozulur

izlemeyin siz amk

7 ye gidiyom hiç korkunç değil jgfj

3 yaşındayım dizi çok hoşuma gidiyor

@synceus,oncekı yazdıgım yorumun egoyla ne alakası var acaba?bılmeden etmeden afıllı soz olsun dıye hemen ego dıyorsun.kac yasındasın cocugum sen? beynıne yazık dıyorum.bu dızı ve bunun tarzındakı dızılerı ızleyenlerın hem de boyle kucuk yasta cok zararlı bırsey.acayıp psıkolojılerı bozulur.kendılerıne yazık ederler.burada oturup boyle dızılerı ızlemektense dısarı cıkıp oynasınlar.yorumları okudum delırdım resmen kucucuk ergenlıge bıle gırmemıs cocuklar ızlıyor,pes !!

büyüklük taslayanlar kendini ne sanıyor acaba :D

konuya abone kullanıcılar 19

Yukarı Çık