"herkes biraz yalnızdır... en zenginin bile fakirliğidir yalnızlık... -leyla ile mecnun

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > arrow bitsin

yeni konu aç arrow bitsin

buradan dizilab yönetimine sesleniyorum şu diziyi çevirmeyin artık saçma sapan bir dizi oldu.

Ne değişikler var ulan

herşey giderek eski güzelliğini kaybeder ama bende arrowdan bu kadar büyük bir düşüş beklemiyordum adada 5 sene boyunca yalnız kalan bir adamın hikayesi olması dikkatimi çekmişti o zamanlar laurel rolünün hakkını veriyordu dizi aşk dram ve macera arasında gidip geliyordu şimdi ise sadece herkesin meta güçlere sahip olduğu animasyon filmlerine dönüştü ama o kadar sezon izledim yakında biteceğinden dolayı sonuna kadar götürmek istiyorum

bu ne lan yorum savaşı çıkmış :D

Dizinin final yapma zamanı geldi geçiyor ben de katılıyorum.

Sen dedin diye çevirmeyimi bırakçaklar amk malı

Ulan yaraksız götü kıllı kerem, ben dedim diye çeviriyi bırakırlar mı bilmiyorum ama hiç değilse küfretmeden fikirimi belirttim.
ve sen hariç herkes küfretmeden aynı fikirde olsun olmasın fikrini belirtmiş ve bende hiç birine küfretmeden hatta saygısız bir cevap dahi vermemişim ama senin gibi biri illa gelip burada beni küfretme durumunda bırakıyor seni alkışlayarak siktir olup gitmeni istiyorum amına levye soktuğumunun orospusu.

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık