"+ben burada gizli oda falan göremedim. -bu yüzden gizli oda deniliyor zaten." -supernatural

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > ARROW VS BATMAN

yeni konu aç ARROW VS BATMAN

İlk olarak söylemeliyim ki bende green arrow karakterinin batman'den esinlenerek
çıkartıldığını biliyorum ama düşündüğünüzde batman zırhı olmadan
arrow karşısında fazla şansı yok gibi geliyor.Mesela batman hiçbir şekilde öldürmüyor ama arrow gerekirse öldürebilir.
NOT:BU KARŞILAŞTIRMAYI CHRİSTOPER NOLAN'IN BATMAN FİLMLERİNDEN VE ŞUAN YAYINLANAN ARROW DİZİSİ ÜZERİNDEN YAPTIM LÜTFEN ÇİZGİ ROMAN ÜZERİNDEN BENİ ELEŞTİRMEYİN

Onu bunu bilmemde Christopher Nolan efsane adamdır.

Batman Dediğimiz adan Ra's dan bizzat eğitim almış nadir savaşçılardan en iyi öğrencilerinden C.Nolan Baba'nın 3lemesinde de bunu görüyoruz zaten. Batman çok başka bi şey. Dediğin gibi arrow onun bi çakması Ama asla batman olamaz. Bunun zırhla bi alakası yok. Çizgi Roman olarak bakarsanda Batman aynı şekilde çok ağır basıyo. Batman dediğimiz kahramanın geçmiten günümüze bi sürü filmi varken Arrow'umuzun daha yeni yeni bi dizisi var. Bu sebepten Bruce Wayne > Oliver Quenn. Bu arada Christopher Nolan harbıden efsane adamdır filmde onun imzası var düşünmeden açar izlerim. Teşekkür ederim.

Admin forum ergen dolmuş bence :)

LAN ERGENLER! OKUL SAATİ BOYUNCA NE YAPIYONUZ? ÇİZGİ KAHRAMAN DİZİSİ Mİ İZLİYORSUNUZ? :D

Bu mal ne diyo ?

D.

Bu konuyu açan arkadaş siteden uzaklaştırılmalı...Seviye yerlerde

arifbas Ra's dan eğitim felan almadı batman filmde öyle yapmışlar çizgi romanında öyle değil...

olası bir arrow vs batmanın sonucunu merak ettiyseniz. bence ikisi de ölecek. ikiside aynı insan.

oyüzden bir karakteri başka bir karaktere karşılaştırmayın.

burak Ra'stan eğitim aldı batman

@WALKİNG DEAD azıcık çizgi roman okursanız sevinirim....

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık