"özür dilenmesini pek umursamıyorum." -house m.d.

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > ARROW VS BATMAN

yeni konu aç ARROW VS BATMAN

İlk olarak söylemeliyim ki bende green arrow karakterinin batman'den esinlenerek
çıkartıldığını biliyorum ama düşündüğünüzde batman zırhı olmadan
arrow karşısında fazla şansı yok gibi geliyor.Mesela batman hiçbir şekilde öldürmüyor ama arrow gerekirse öldürebilir.
NOT:BU KARŞILAŞTIRMAYI CHRİSTOPER NOLAN'IN BATMAN FİLMLERİNDEN VE ŞUAN YAYINLANAN ARROW DİZİSİ ÜZERİNDEN YAPTIM LÜTFEN ÇİZGİ ROMAN ÜZERİNDEN BENİ ELEŞTİRMEYİN

@WALKİNG DEAD filmlerde olan saçma kurgu değil Ra'stan eğitim felan da almadı başka bir ustadan eğitim aldı.Ra's ıda batman öldürmedi...

batmanın her bir justice league karaktelerini yenmekniçin planı vardır (çr sinde öyle)

Burak cahilin en önde gideni fotoğraf atılsa atardım şimdi Ras ve Batmanın eğitimlerini ve Batmanın onu yenen nadir kişilerden biri oldugunu gösterirdim en az 500 600 küsür cizgi roman okudum ve facebookda grubum vardı beni tanıyan tanır zaten bilgilerime dayanarak söylüyorum green arrowda en az batman kadar iyi dövüşür ama bir batman degil özellikle batman suan bat-god oldugunu düsünürsek aradaki farkı gösteriyor ve hellbat justice league buster vbvb zırhları var . zeka , fiziksel güç , dövüş sanatları bakımından batman , ok , nişancılık bakımından green arrow.hatta batmana ders vermisligi var ok ile

Su hayatında en fazla 5 tane ya da hiç okumayıp baskalarına laf atan ve cizgi romanda öyle degil diyen mal kesime sesleniyorum 1 tane evren ve 1 tane cizgi roman yok 2011den itibaren dcde new 52 yani 52 farklı evren var ve 2011 öncesi kaç çizgi romanı cıktı 2011den sonra kaç tane cıktı bunlar 1 tane degil binlercedir daha injustice bile okumamıslar burda cahil cahil konusup cizgi romanda öyle degil demeyin millete supermandan tut sentrye kadar yani hem marvel hem dc onlarca baska formları var karakterlerin sanki 1 adam sadece 1 tek kisi olarak kalıyor aq

Batman hazırlıklıysa alır :D:D

Burak C. Nolan 3'lemesinde yazmışım dimi? Konuyu açan arkadaş çizgi roman üzerinden eleştirmeyin dediğine göre pek çizgi romanla bir alakası yok. Bende bu yüzden cevabı ona göre C. Nolan 3'lemesi üzerinden verdim. Biraz dikkat lütfen.

Teşekkürler @ragnarluci

batman çakması felan değil arrow şöyle bir olay var telif hakları yüzünden dizilerde batmanin adını bile kullanamazlar batman bu evrende sadece sinama filmlerinde olacak o yüzdende dizi evreninde arrowu baş karakter yaptılar

Ne Batman Green Arrow çakması ne Green Arrow Batman çakması şöyle facebookta cahil kesimin 2-3 yorumuyla her şeyi doğru sanıp götünüzden yeni elementler uydurmayın iki karakterde kaç yıl öncesine dayanır ve green arrow daha çok esprili ve pek ciddi olmayan biri dizide böyle yapmadılar daha dogrusu suana kadar yapmadılar adam daha 2-3 bölüm önce yeni "green arrow" oldu 3sezon sadece bir süreçti asıl green arrow yeni basladı daha black canary ile bile aşk yaşamıyor adama Batman diyorlar ya ne benzemesi siz Batmanı sadece filmden tandıgınız icin öyle diyorsunuz :d bide arif hiç uğraşmaya gerek yok bu ve bunun gibi cahillerle :d hem senin dedigin gibi nolan tdk üçlemesinde hem animasyonlarda hemde cizgi romanlarda egitim görmüstür rastan , sadece oda yok rasdan öncede bir sürü dövüs sanatı uzmanlıgı var , konukyazar demiş zaten Batman DC sinematik evreninde gözükcek ve umarım 2020 2025 de falan green arrowda soadaki adam oynar bir filmi cıkar jl ww flash batman solo filmlerinden sonra

Green arrow Neil Gaiman'yazdığı çizgi romanda neşeli ve eğlenceli bir karakterin aksine soğukkanlı bir katildir ve suçluları öldürür.Bu dizi'de bu çizgi romandan esinlenmiştir.

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık