"sen plan yaparken tanrı yukardan güler." -supernatural

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > ARROW VS. THE FLASH

yeni konu aç ARROW VS. THE FLASH

Sizce Arrow mu daha iyi yoksa The Flash mı?

Arrooooooow

Arrow. Çünküler uzar, tartışmaya gerek yok.

Bunu Arrow dizisinin başlığı altında sorunca kaç kişiden FLASH daha iyi demelerini bekliyosun aq hepsi arrow düşkünü

Ayrıca hayatımda arrow kadar sıkıcı bir dizi daha izlemedim.Bence çoğu kişi de aynı şeyi düşünüyo ama arrowun yakışıklılığı ve karizması için izliyolar.

FLASH CANDIRR

Tabi ki Flash... Flash'ın hız yeteneği sayesinde sorunlar ortadan daha çabuk kalkıyor. :D

ikisinide izliyorum ne olursa olsun arrow en azından gerçekçi flash da birsürü meta humanlar falan fln

Soruya bak verilen cevaplara bak. Flash ve Arrow ölümüne dövüşseler kim alır? İki karakteri de seviyorum ve bu soru saçma. The Flash dizisinde daha 3. sezona yeni girdik. Normalde kavga olmaz, zamanı durdurup kinetik enerjiyi çeken bir Flash var. Dizi de yaklaşıyoruz bu Flash'a. Arrow ile karşılaştırılamaz. Hiçbir dizi de Flash'ı yenebilecek bir karakter yok. Superman dahil. DC New 52'ye bakın göreceksiniz, güç hız ile belirlenir buna göre. Superman'ı bile yenebilecek bir karakter ile (DC diyor fikir değil bu) Arrow'u karşılaştırıyorsunuz.

arrow batman v superman taktiğiyle flashı zor yener.Ben Arrowuda Flashıda seviyorum fakat mantık olarak flash.Ama Barry Şu Kapıştıkları Bölümdeki Gibi Manyak Olmasa Ve Katil Olsazaten 1 saniyede oliver die ama arrow iyi hazırlanırsa biraz zor bi dövüi olır.Zaten Şu Bölümdede Dayak Kral Oldu Arrow Zar Zor tuttu barryı.

Açık arayla Arrow neden mi çok basit Flash gücünü kaybedebilir kaybettiğinde bir şey yapamama olasılığı var Arow un kendisi güç zaten kaybedecek bir şeyi yok yani adam kendini eğitmiş

Arrow...

arrow

Yukarı Çık