"eğer iki yüzlü olacaksan en azından birini sevimli yap." -marilyn monroe

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Artık Çekilmiyo

yeni konu aç Artık Çekilmiyo

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

dizinin yapmacıklığına artık dayanlımıyo neymiş teammiş lazımmış tek başına yapamazmış ergen team arkadaşlarıymış felicitymiş hackercılıkmış uzaylıymış süper heroymuş laurelin diğer dünyadan ikiziymiş failed citymiş özel özgüven yükselten konuşmalar saçma saçma tripler bu dizinin konusu 5 yıl adadan geri geldiğinde nasıl canavara dönüştüğü!! nasıl team kurup süperhero oldup cityi kurtardığı değil bu dizi imdb de bi ara 8.8 olduğunu görmüştüm şimdi 7.7 bence daha azını hakediyo nasıl izliyosunuz şu boktan diziyi nasıl çok güzeldi diyip beğenebiliyosunuz nasıl oliverın adada 5 yılda tecrübe ettiğini 10 dakkada tecrübe edenlere dayanıyosunuz nasıl sevmiyosan izleme diyip severek izliyosunuz bi ben mi özledim şu eski diziyi 1. sezonun 1. bölümünü izleyin bide gidip 6. sezonun herhangi bir bölümünü izleyin arada ki farkı anlıycaksınız

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Aynen öyle yeni bölümler sürekli tekrar ediyor kavga edip barışıyorlar

eğer hala bu diziyi izliyosanız[2.sezondan sonra] yapmacık olan sizsiniz

arrow için geç kalınmış bir başlık bu yine de açıldığını görünce tek olmadığımı anladım. 3.sezondan sonra sinyallerini vermişti resmen. bu gidişat nereye?? böyle rezil edeceklerine tadında bırakıp bitirselerdi valla daha iyiydi dingonun ahırına döndü dizi herkes kahramanlık peşinde kim gelmiş kim gitmiş belli değil iyi kötü belli değil oliverdan da felicityden de bir ölüp dirilen theadan da gına geldi diğer ezik karakterlerin adını geçirmeye bile gerek yok (hala kulağımda çınlayan uyuz 'hoss' kelimesi de cabası) ah nerde eski malcom merlynler moira queenler slade wilsonlar...

@sehrinmudavimi hata bizde ben mesela bu dizinin marvel/DC superhero shiet oldugunu bilmiyodum oyuzden ilgimi cekmisti eger bilseydim hic baslamazdim

Ben 3 sezonun ilk bolumunde veya 2.sezon sonunda biraktim pislik politik batı feminism'ini gorunce laurel hero olcak dizideki her kadin hero olcak oliver tum gun mutantlardan dayak yicek iyi iş

yaw izleyen insanlarda salak 5. sezonda düzelttiler dediler 1. seon gibi aynı dediler sırf onun için gittim 4. sezonu bittirdim 5 i hiç güzel bulmadım 6yıda izleyem bari dedim şuan isyandayım ben bu başlığı daha önce kimse açmadığı için açtım yoksa 3 yıl önce farketmiştim dizinin bok hale geldiğini arada bi 1. sezonu tekrar izler duygulanırım :( bu arada süper kahraman , marvel (artık dc de geçerli) izleyenler cidden maldır yok götünden lazer çıkartan adam burnundan nefes vererek uçan adam demir adam örümcek adam gibi saçma saçma şeyler izleyenleri anlamıyorum

Okadar izlediysen marvel seylerinide izlersin sen çünkü bu diziyi 6sezon izlemek lobotomi gibi birsey olsa gerek

hayatımda küçükken ki izlediğim örümcek adam hariç hiç bir marvel filmleri izlemedim 6.sezona kadar uyuya uyuya geldim zaten acaip sıkıcıydı deadpool bile izlemedim

ben en son iki sene önce 4.sezonun yarısında bırkamıştım bırakış o bırakış eskiden çok severdim bu diziyi

3. sezon gibi bıraktım sanırım flashıda izliyordum ama çizgi film havası vermeye başlayınca bıraktım.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık