"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Artık Çekilmiyo

yeni konu aç Artık Çekilmiyo

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

dizinin yapmacıklığına artık dayanlımıyo neymiş teammiş lazımmış tek başına yapamazmış ergen team arkadaşlarıymış felicitymiş hackercılıkmış uzaylıymış süper heroymuş laurelin diğer dünyadan ikiziymiş failed citymiş özel özgüven yükselten konuşmalar saçma saçma tripler bu dizinin konusu 5 yıl adadan geri geldiğinde nasıl canavara dönüştüğü!! nasıl team kurup süperhero oldup cityi kurtardığı değil bu dizi imdb de bi ara 8.8 olduğunu görmüştüm şimdi 7.7 bence daha azını hakediyo nasıl izliyosunuz şu boktan diziyi nasıl çok güzeldi diyip beğenebiliyosunuz nasıl oliverın adada 5 yılda tecrübe ettiğini 10 dakkada tecrübe edenlere dayanıyosunuz nasıl sevmiyosan izleme diyip severek izliyosunuz bi ben mi özledim şu eski diziyi 1. sezonun 1. bölümünü izleyin bide gidip 6. sezonun herhangi bir bölümünü izleyin arada ki farkı anlıycaksınız

8. sezon final zaten. Birkaç bölümle konuyu özetleyip bitirecekler

Bende bitsin de kurtulayım diye izliyorum bir şeyi bitirme hastalığım var o yüzden bırakmadım.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık