"sürekli alaycı ruh halinin güçlü bir depresyon belirtisi olduğunu biliyor muydun?" -dexter

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Bu dizi nasıl biter ?

yeni konu aç Bu dizi nasıl biter ?

Akradaşlar bu dizi finali sizce nasıl biter ?

O değil de Felictiy çok tatlı kız ya :)

Arrow ve Batman beraber bir bölüm yapsalar şöyle 2 saatlik falan iyi bir final olurdu. Ama büyük ihtimalle ya kardeşi tarafından öldürülecek ya da adaya suçluluk duygusundan dolayı kendini yine adaya kapatacak :)

Oliver öldü sanılır şehri kurtarırken aslında adadadır.

Oliver ve Laurel evlenirler. 2 kedi 3 kanaryaları olur. Adaya yerleşirler. Çiftçilikle uğraşmaya başlar. Sonra birden Oliver'ın annesiyle babası elele biz barıştık ve tekrar evlendik diye gelirler aslında ölmemişlerdir. Walter'da, Moria'nın başkasıyla evlenmesine dayanamaz ve Gotham'a yerleşir. Sonra Sara da gelir ben de ölmedim diye o da Tommy'yle evlenir. Thea'da babasıyla dost hayatı yaşamaya başlar. Laurel'ın babası aslında Batman in babasıdır. Milyarder olmak için o da Gotham'a yerleşir. Son bölümün finalinde Kont oraya buraya vertigo fırlatarak adaya paraşütle atlarken Felicity bi kolu çeker ada başka bi yere ışınlanır. Diggle adayı bulmaya çalışır Justice League diye bi ada arama kurtarma ekibi kurar ama aslında adadakiler geçmişe gitmiştir falan. En sonunda hepsi kilisede dua ederek ışıklı kapıdan geçerler.

@akifv sanırım tüm bölümleri izlememiş :dd neyse ama ben oliver-laurel çiftine karşıyım laurel her şeye ağlıyo falan çok sıktı artık bence

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

3x10 dan sonra oliverın ölümsüz olduğunu anladık yani oliver ölemez orası kesin. oliver peygamberliğini ilan eder dizi biter.

girişime kadar gelmedin sanırım akifv

girişime kadar gelmedin sanırım akifv

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ters flash arrowun 86 yaşında öleceğini söylüyor. daha çok sürer bu dizi daha oğlu işin içine ğirecek falan

oliver la felicity evlenir.biitti

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık