"yokluğunuzu hissetmeyeni varlığınızla rahatsız etmeyin." -bob marley

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Dizinin Gerçekçiliğini Bozduğunu Söyleyen Arkadaşlar.

yeni konu aç Dizinin Gerçekçiliğini Bozduğunu Söyleyen Arkadaşlar.

Dizinin çok değiştiğinden bahseden, doğa üstücülüğe geçtiğinden bahsedenler olduğu için şunları söylemek istiyorum. Unutulmasın ki bu bir çizgi roman serisi ve bu çizgi roman serisinde mevcut olan karakterlerin birçoğunun özel güçleri var. Üstelik bu kişiler Green Arrow çizgi romanında mevcut. Yani adamlar bu dizi yaparken Green Arrow'da ki karakterleri kullanıyorlar. Dizi neden şimdi değişti diyecek olursanız, zaten orijinalinde Starling şehri değil STAR şehriydi. Arrow değil GREEN ARROW'du. Oliver Quinn belediye başkanıydı. Yani aslında dizinin ilk 3 sezonu bizlere GREEN ARROW nasıl varoldu, Green Arrow'un acemilik yıllarını anlattı. Aslında çizgi roman şuandan itibaren tam anlamıyla anlatılıyor diyebilirim.
Tabi ki bende bu kadar çok doğa üstü şeyler yokken daha fazla hoşlanıyordum diziden lakin unutmamak lazım bunların hepsi çizgi roman serilerinden alıntılar. The Flash olsun, Arrow olsun çıkacak olan Legends of Tomorrow olsun.

D.

Dalga mı geçiyorsun sen ya aç bir çizgi romanı oku...Arrow mu Batman mı belli değil.Şu dizide o kadar saçma şeyler var ki çizgi romanı okuyanlar zaten dediğimi anlamıştır.

kardeşim sen belgesel izlemiyosun. dizi izliyosun. gerçekliği olduğu gibi yansıtırlarsa belgeselden ne farkı kalır ?

dc evreni çizgiromanlarında olan karakterler kullanılıyor evet ama çizgiroman a göre konuşucak olursak sanmıyorumki green arrow deathstrokeyi yensin hadi onu yendi ra's al ghul?? gerçekçiliği burda yitiriyor benim gözümde :D

gerçekliğini yitiriyor diyenler ikinci ve üçüncü sezonu izlemeden mi geldi acaba? ilk sezon hariç hiçbirinde gerçeklik yok zaten

gerçekliğini yitiriyor diyenler ikinci ve üçüncü sezonu izlemeden mi geldi acaba? ilk sezon hariç hiçbirinde gerçeklik yok zaten

Gerçeklik falan bilmem ama dövüş sahnelerinin kalitesizliği ve mantık hataları artık canımı sıkmaya başladı

Beğenmeyenler izlemesin.Eleştirin giidin abi.Biz her gün dırdırınızı mı çekicez.Dizi böle işte.Sen ister diziye küfür et ister etme .Sanki seni takıyorlar ya

Beğenmeyenler izlemesin.Eleştirin giidin abi.Biz her gün dırdırınızı mı çekicez.Dizi böle işte.Sen ister diziye küfür et ister etme .Sanki seni takıyorlar ya

Diziyi bırakın demiyorum. Ama daredevil diye bi dizi var aldı başını gidiyo. Dövüş sahnelerinden tut kurgusuna kadar Arrowun İlk sezonunu silker atar :D

daredevil başlı başına harika ve arrow dan çok farklı onu niye karıştırıyon arkadaşım :)) @arifbas11

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık