"söz veremem ama denerim, denemeyi denerim." -bart simpson

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Dizinin Gerçekçiliğini Bozduğunu Söyleyen Arkadaşlar.

yeni konu aç Dizinin Gerçekçiliğini Bozduğunu Söyleyen Arkadaşlar.

Dizinin çok değiştiğinden bahseden, doğa üstücülüğe geçtiğinden bahsedenler olduğu için şunları söylemek istiyorum. Unutulmasın ki bu bir çizgi roman serisi ve bu çizgi roman serisinde mevcut olan karakterlerin birçoğunun özel güçleri var. Üstelik bu kişiler Green Arrow çizgi romanında mevcut. Yani adamlar bu dizi yaparken Green Arrow'da ki karakterleri kullanıyorlar. Dizi neden şimdi değişti diyecek olursanız, zaten orijinalinde Starling şehri değil STAR şehriydi. Arrow değil GREEN ARROW'du. Oliver Quinn belediye başkanıydı. Yani aslında dizinin ilk 3 sezonu bizlere GREEN ARROW nasıl varoldu, Green Arrow'un acemilik yıllarını anlattı. Aslında çizgi roman şuandan itibaren tam anlamıyla anlatılıyor diyebilirim.
Tabi ki bende bu kadar çok doğa üstü şeyler yokken daha fazla hoşlanıyordum diziden lakin unutmamak lazım bunların hepsi çizgi roman serilerinden alıntılar. The Flash olsun, Arrow olsun çıkacak olan Legends of Tomorrow olsun.

Ya Allah aşkına gelip burda diziye saydırıyosunuz ama hiç bir bölümünü kaçırmıyosunuz biraz kendiniz olun!

beğenmeyen izlemesin gitsin diye isyan edenleri de anlayamıyorum..rahatsız oluyosan okuma git olum...

arkadaşlar burada ''çizgi romana uygun değil'' yok '' arrow ra's al ghul u yenemez dizide yendi'' gibi yorum yapanlar var. . bununla ilgili görüşlerimi açıklamadan ben dizi evrenind başladım ve dc hayranı oldum yani çizgiroman hayranlarından değilim. . bu yüzden belki cahilsin bişey bilmiyosun çizgiromanın tadıfarklı gibi yorumlar gelebilir. . bunları demekte haklısınız evet ama bir çizgiromanı tv evrenine uyarlarkenillaki değişiklikler olması gerekecek. . ve belkide bunlar çok köklü değişiklikler olacak. . sonuçta sen belli bi kitleyi ekran başına kitlemediğin sürece o iş yürümez. . o yüzden Green Arrow a diğer karakterlerin bazı özellikleri atfedildi. . onunla çıkış yaptıkları içinde dizi evreninin ABİsi oldu. . bu yüzden Barry yi arrowda gördük ve sonra LoT karakterlerini... ve Ra's Al Ghul' u nasıl yendi diyen arkadaşa da cevap olur belki okursa. . Arrow' a Batman ın vasıflarının yüklendiği herkesce biliniyor. . kahramanların LİDERİ, AKIL HOCASI ve genelde diğer kahramanlarla kapıştığında alteden bizim Green Arrow. . aynı zaman da karanlıkla gölgelerden savaşan ve bu yüzden ''KATİL'' damgası yediği halde Batman'in yaptığı gibi şehri için savaşmaya devam eden Green Arrow benim için dizi evreninin Batman'idir. . yanlış düşündüğüm nokta varsa benimle paylaşın bilgilenmek isterim. . iyi seyirler Green Arrow fanları...

adamlar yeni şeyler yapmaya çalışıyo farkındaysanız gerçekliğini yitirmişse izlemeyin bu kadar basit abi dövüş sahnelerini de yapmak hiçde kolay değil

@dplqb o dediklerini ben dedim evet ama o şekilde demedim..Gerçekçilik dediler bende çizgi romanla bir değil dedim.Dc evreninde green arrow Ra's Death Stroke gibi karakterleri yenemez. Hayır yener veya yendi diyen varsa varsın buyursun kanıtlasın :D yoksa dizi güzel ben seviyorum onun haricinde zaten ap açık bi şekilde arrow u batman konumuna getirmişler.Diğer türlü biraz sıkabilirdi açıkcası mahalle kahramanı gibi çapulcu mu kovalicaktı her bölüm..Herneyse dediğimi yanlış anlamışsın kardeşim

Kavga sahneleri konusunda biraz daha gayret gösterebilirler. Ancak dizinin süper kahraman dizisi olması ve bunun beraberinde getirmiş olduğu olağanüstü sahneler normaldir. Ancak cümlemin başında söylediğim gibi, biraz daha gerçekçi kavga sahneleri görmek fena olmazdı. :D

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık