"oturduğum apartman çok güvenli. ev sahibim duşuma gizli kamera bile yerleştirdi." -himym

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Dizinin Gittikçe Vasatlaşması

yeni konu aç Dizinin Gittikçe Vasatlaşması

Az önce 4. sezon 1. bölümü izledim. Daha doğrusu izleyemedim 20 dk izleyip kapattım. 1. Sezondaki tat yok. Saçma sapan insanları bile kahraman yapmışlar. Düşmanlar desen hepsi patoto aim. CS GO daki silverlar bile daha iyi vurur. Felicity de bi hacklemeyi 2 saniyede?! yapıyor. Gerçi eskidende öyleydi ama pek gözüme batmazdı. Karakterlerin hepsinde bi inatçılık, dediğim dedik... ne oluyor kardeş siz hayırdır? derler adama. Daha saçma sapan çok şey varda üşendim yazmaya..

her dizi için geçerlidir diziyi uzatma sevdasıyla yeni konular ekledikleri zaman diziler çığrından çıkıyo.ne zamanki senaryonun dışına çıktı o zaman vasatlaşmaya başladı...aslında bu durum genelde Türk dizilerinde karşımıza çıkar fakat bu sefer arrow için geçerli oldu ..

Diziyi izlemeye başlıyım mı sizce ?

Bence başla @Bayanuyku Zaten epey gec kalmıssın,demekkı hıc ızlemeyen de varmış.
Bilmiyordum acbmcasam Bütün dizi sitelerının en populer dizilerınden bırısı zaten.
Demem o ki ızlemezsen cok guzel bı dızıyı kacırmıs olursun.Sezonlar bırıkmeden hemen ızlemeye baslamanı onerırım sana

Arrow minimum 5. sezon gitmeli ki şu geçmişi anlatan sahneler bir anlam kazansın.

beğenmiyosan izleme amk

Aynen kardeşim beğenmeyen izlemesin bukadar basit. Bence vasatlaşma falan yok sadece heyecanı azalttılar biraz yoksa hala güzel gidiyo ufak tefek eksikler olur okadar

aslında konu bütününe baksan tamam 3. sezondan sonra eskinin havası kaçtı biraz ama toparlıyolar 9. bölümde toparlamak iiçin adım attılar bile

tamamen katılıyorum evet 4.sezon biraz kötü başlamış olabilir sara olayları saçmaydı nanda parbat olayları da biraz dizinin amacını aşmıştı fakat kesinlikle şu flash la (<3 <3 <3) olan ortak bölümü ve bu bölümüyle birlikte toparladığını düşünüyorum

3. sesonda biraz sınırları aşıp bokunu çıkartmış olabilir ama bence 4. sezon toparladı. damian darkh hele çok cool abi adamı zoomdan daha cool cercei'den daha çekicii buluyorum :)

D.

İlk 2 sezonun çok altında dizi.Çerezlik seviyesine indi.Dizide gereksiz yere öne çıkarılmaya çalışan karakterler var ve bu da çok göze batıyor.Zaten flashbackler hariç elle tutulur bir şey yok iyice kötü duruyor.Dövüş sahneleri ayrı berbat hatta piyasadaki en berbat dövüş sahnelerine sahip dizi olabilir.Daredevil e bakıyorum birde Arrow a arada uçurum var.

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık