"tek isteğim okulu bitirip beni kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapmak." -gossip girl

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > Dizinin Gittikçe Vasatlaşması

yeni konu aç Dizinin Gittikçe Vasatlaşması

Az önce 4. sezon 1. bölümü izledim. Daha doğrusu izleyemedim 20 dk izleyip kapattım. 1. Sezondaki tat yok. Saçma sapan insanları bile kahraman yapmışlar. Düşmanlar desen hepsi patoto aim. CS GO daki silverlar bile daha iyi vurur. Felicity de bi hacklemeyi 2 saniyede?! yapıyor. Gerçi eskidende öyleydi ama pek gözüme batmazdı. Karakterlerin hepsinde bi inatçılık, dediğim dedik... ne oluyor kardeş siz hayırdır? derler adama. Daha saçma sapan çok şey varda üşendim yazmaya..

daredevil le arrow un kıyaslanamaz diye düşünüyorum. ikisi çok farklı kulvarlarda. arrow un iz izleyicilerinin kalbinde düşmüş olduğu, eski kalitesinin gitmiş olduğu apaçık ortada. ama şu son bölümlerde kendini toparladığını düşünüyorum. ne olursa olsun kendini izlettiriyor

daredevil le arrow un kıyaslanamaz diye düşünüyorum. ikisi çok farklı kulvarlarda. arrow un iz izleyicilerinin kalbinde düşmüş olduğu, eski kalitesinin gitmiş olduğu apaçık ortada. ama şu son bölümlerde kendini toparladığını düşünüyorum. ne olursa olsun kendini izlettiriyor

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık