"ben hariç herkes salak." -homer simpson

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > SADECE SIKI ARROW FANLARI GELSİN

yeni konu aç SADECE SIKI ARROW FANLARI GELSİN

Sizce dizi ilk başladığı seyirde devam ediyormu ? bence hayır dizi ilk başladığında ikinci sezon çıkana kadar ilk sezonu 6 kere bitirdiğimi hatırlıyorum fakat ilk bölümlerdeki sıradan suçlular yerine reyting uğruna son bölümlerde her suçlunun eline bir ok veriyorlar flashback ler olmasa konuyu bağlayamıycaklar. Diziyi seviyormuyum elbette ama daha prof. ilerlemeli yani laurel herşeyde sorun çıkartır sonra oliverle 10 dakika konuşurlar ve her bölümün 15 dakikası bu yüzden gidiyor buna karşıyım siz neler düşünüyorsunuz ?

EM

Ben diziye daha yeni başladım ve şu anda 2. sezonun başlarındayım. Hala böyle büyük bir olay olacak diye bekliyorum ama genel olarak olaylar en fazla 1 bölüm sürüyor geldiğim yere kadar yani çok uğraştıkları biri görmedim şimdiye kadar. Umarım ilerde görürüm ama diziyi çok seviyorum.

Diziye ilk başladığım sıkıcıydı.Bunun nedeni her bölümde sıradan bir olay olur,arrow gidip günü kurtarırdı.Fakat 1.sezonun sonlarına doğru heyecan iyi arttı,adada ki yaşam hikayesi falan işin içine girince dizi canlanmaya başladı.' sezona gelirsek,şu an 20. bölümü izlicem bıraz durgun geçti.Sezon sonu bir patlama olucak mı merak ediyorum açıkcası .

bence arrowun yetenekleri kısıtlı daha iyi olması lazım

1.sezon finali efsane duygusal
2.sezon finali efsane gizemli
3.sezona henüz başlamadım

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ikinci sezon 15. bölümdeyim ve tamamen türk dizilerindeki mantıkla devam ediyorlar.ihtiras had safhada bitane normal insan yok herkes birbiriyle tanıdık çıkıyor . oliver abazalıkda sınır tanımıyor lourel gittikçe çingenleşiyor vsvs.... bi felicity on numara gerisi fos.

guzel bi dizi kesinlikle baslayin derim arkaslar 3.sezon son bolumdeyim :):) buarada baska ne izleyebilirim onerisi olan varmi?

ya bence de her suçlunun elinde ok var hangi bölümdü hatırlamıyorum bi bölümde sonradan gelme bi adam oliverı devirmişti tamam deviremez demiyorum ama yani bence bunlar olacağına daha büyük suçlular falan gelsin ilk sezon daha iyiydi

D.

Sıkı fanı değilim ama Arrow Dc karakteri normal düşmanları olması

3. sezon 9. bölümü izledim şimdi efsane sezon finalı vermişler, oliver'ın dönüşü 10. bölümde nasıl olucak acaba

laurel black kanary oldu sonunda xd

Yukarı Çık