"ancak IQ’nuz benden daha yüksekse ne düşündüğünüzle ilgilenirim." -fringe

Arrow tartışma forumu

Tüm Forumlar > Arrow > SADECE SIKI ARROW FANLARI GELSİN

yeni konu aç SADECE SIKI ARROW FANLARI GELSİN

Sizce dizi ilk başladığı seyirde devam ediyormu ? bence hayır dizi ilk başladığında ikinci sezon çıkana kadar ilk sezonu 6 kere bitirdiğimi hatırlıyorum fakat ilk bölümlerdeki sıradan suçlular yerine reyting uğruna son bölümlerde her suçlunun eline bir ok veriyorlar flashback ler olmasa konuyu bağlayamıycaklar. Diziyi seviyormuyum elbette ama daha prof. ilerlemeli yani laurel herşeyde sorun çıkartır sonra oliverle 10 dakika konuşurlar ve her bölümün 15 dakikası bu yüzden gidiyor buna karşıyım siz neler düşünüyorsunuz ?

canary pardon sdhjsdhksdj

Oliver ilk sezonda babasının yarım bıraktığı işleri suçluları öldürerek cezalandırıyord. 1.sezon sonunda ölen en yakın arkadaşı Tommy'nin onuruna artık öldürmemeyi tercih etti . Ve olaya Oliver'in geçmişi katıldı artık geçmişinde yaptıkları ve bunların şuanda karşısına nasıl çıktığı ile ilgili bölümdeyiz bakınız Tatsu...

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Dizinin bu son bölümüyle heyecan biraz arttı sanırım ben Oliver in hiç yenilmeyeceğini sanıyordum ama Ra's Al Ghul 'u da küçümsememek lazım tabi. Filmde gördüğüm tek sıkıntı herkesin içinde bir "kahraman" yatıyor olması bu biraz sıkıyor artık tamam Oliver 5 yıl eğitim gördü savaştı, Jonh Diggle asker kökenli Slade Wilson yine adada vs bunlar tamam da Roy , Thea,Malcom Merlyn, Sara Lance, sonradan Flash olan eleman ve şimdide Laurel Lance şuana kadar dövüşmediğini gördüğümüz çok az kişi var o da Palver ve Felicity onlar da yakında süper kahraman olurlar inanıyorum yani :)

bence laurelde black canary için uygun ama yinede sarayı tercih ederim ve onu özledik

arkadaşlar DC karakterlerini çok yakından takip ediyorum ve bulabildiğim tüm dizi ve filmlerini de kesintisiz izliyorum. eğer flash ve arrow hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz smallville dizisini öneririm. karakterler aynı ama görevleri superman e yardım etmek arrow yine normal bi okcu fakat flash superman dende hızlı dizide zaten süpermen in gençliği ve diğer dc karakterlerinin doğuşu anlatılıyor gayet sürükleyici ( ilk 3 sezon hariç :) ) sorularınız olursa cevaplarım...

onursari aynen sonunda :D

bu oliver da bizim polat alemdar gibi herifin böbreğinden kılıç geçti yetmedi uçurumdan düştü hele ki o dondurucu soğuğa rağmen yine ölmedi :D:D:D

2. sezondan sonra güzelleşti dizi asıl.. 3. sezonda ise zirveye çıktığını düşünüyorum çünkü 3. sezonda her bölüm sıradan suçlarla ilgilenirken diğer taraftan da ana hikayeye bağlı kalıyolar.

Arrow'un senaristlerinin kafaası kimsede yok. Her ölen geri dönüyor yakında Arrow: Polat'ın Dönüşü filan yapacaklar diye korkuyorum. Onun dışında laurel gerçekten çok saçma bir karakter olmuş. Yani sıfır eğitimle kaç adam indirdi. öyle oluyorsa işler sara neden yıllarca eğitim gördü ? Gibi gibi sorular. Ayrıca Oliver bir an önce dönmeli yoksa çok karışacak senaryo.

laurel'ı sevmedim,sevemedim,sevemicem.iki boks dersi adı oldu birden black canary "süper kahraman" kelimesini basitleştiriyorlar.Öyle olsa,her parası olan batman olurdu.

Yukarı Çık