"birinin hayatına öylece girip, onlar için değerli bir hale gelip, sonra da çekip gidemezsin öylece." -the walking dead

Band of Brothers tartışma forumu

yeni konu aç Savas dizileri.

Evet arkadaşlar 1900'lü yıllardan beri yapılan cogu savas dizi ve filmlerini izledim bu tür dizi ve filmlerini izlemeyi seviyorsanız size yaklasık 100 150 adet izleyipte begendigim dizi ve filmleri önerebilirim simdiden iyi seyirler.

Bu sitede Band Of Brothers ve yan dizisi The Pasific savas dizileri var ama Alman yapaımı Generation war Dizisi yok Efsane bir dizidir.İzlemenizi tavsiye ederim.Dizide kesinlikle amerikan dizilerinde oldugu gibi propaganda söz konusu degildir öz eleştiri almanlara yakısır bir sekilde hat safadadır iyi seyirler.

4 ay sonra görüyorum ulan bildirim niye gelmemiş bana ?

:D Gec olsun guc olmasın reis :) 2017'de Efsane filmler cıkacak beklemede kal. 2016 vasat gecti bu konuda

izlciem

Bu postları unutmuştum be bir bu kadar daha var yenilerden izle atarım yine :) 2018 dede guzel filmler cıkacak bu arada haberin olsun :)

ben eski filmleri ve dizileri severim de benim için önemli olan kılıç ok kullanılan diziler daha çok ilgimi çekiyor eger ona göre dizi biliyosan yazarmısın (spartacus game of thrones vikings gibilerini izledim)

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık