"+nasıl bir şey bu aşk? -biraz kafa sikici dürüst olmak gerekirse." -skins

Banshee tartışma forumu

Tüm Forumlar > Banshee > Diziye başlamak isteyenler.

yeni konu aç Diziye başlamak isteyenler.

Arkadaşlar bu diziyi öncelikle ailenizle birlikte izlemeyin çok erotik sahne var her bölümde.
Konu olarak gidişat olarak çok güzel hıç sıkmıyor akıcı bir dizi bir günde 7 bölüm izledim.
Kesinlikle başlamanızı tavsiye ederim :)

başlamayı düşünenler için söyleyeyim, onlarca dizi izledim ama bunun gibisi yok Game of Thrones , The Walking dead falan hikaye, asıl dizi bu, nasıl bu kadar kıyıda köşede kaldığını görünce şaşıyorum..

Bu ölüm perisi olan Banshee ile ilgisi yok değil mi bu dizinin :)

@CynoTech: Onunla alakası yok :D Kasabanın adı Banshee

Aga bu dizi neden bir The Walking Dead veya bir The Vampire Diaries veya bir Teen Wolf veya bir The Originals veya bir The Arrow veya bir The Flash gibi adı ayyuka çıkmamış veya izlenme rekorları kırmıyor hâlâ anlamış değilim ..

Bi arkadaşımın tavsiye etmesinin ardından başladım, ancak oyunculuk kurgu senaryo oldukça zayıf. Arkadaşıma ayıp olmasın diye atlaya atlaya izliyorum. İlk sezon süper, başta 2-3 bölüm sıkabilir dedi, eyvallah neymiş izleyelim bakalım dedim. İlk sezon bitti ama hala vasat. Zaten bölümde verilmek istenen 5 dakikalık bir şey ama araya parça atarak 50 dakikaya kadar süründürüyorlar (dizi sektörünün genel tutumu aslında, bu diziye özel değil). İzlenebilir mi, hiç izlenecek dizi kalmadıysa ve işsizseniz evet; yapılacak bir işiniz veya okunacak 'herhangi' bir kitabınız varsa hayır izlenmez. Vakit kaybı demek izleyen arkadaşlara haksızlık olabilir ama vakit kaybı. Adının su yüzüne çıkıp dizi seyircisinden üst düzey beğeni almasını beklemeyin. The Walking Dead gibi isim yapıp izlenme rekorları kırmasını hiç beklemeyin. Bu iki diziyi aynı kefeye koymak bile görüşlerimizin ne kadar çarpık durumda olduğunu kanıtlıyor. Diziye profesyonel olarak bakıldığında gerçekten hiç bir artısı bulunmamakta. Maalesef ülkemizde sanata nereden ve nasıl bakacağımızı bir türlü öğrenip uygulayamadığımız için bu tür diziler bize şahane gelmekte. Halihazırda izlemekte olan arkadaşlar yazdıklarımı gurur meselesi yapıp hayata kahretmesinler, izlemeye elbette devam etsinler. Sonuçta böyle dizilerin de izlenmesi gerekiyor ki yapım şirketleri arka odalarında, artık 2 tane para kasasının kendilerine yetmediğini görüp bir üçüncüyü alma arayışına girsinler. Diziye yeni başlayacak olan arkadaşlar için, yapmayın arkadaşlar. Hayat güzel.
Önerim, kitap okuyun !

İnsan hem kitap okuyup hem de dizi izleyebilir. Ben de yapıyorum, orada biliyorum. Fakat bir tercih yapmak zorunda kalsam kesinlikle kitap okumak derdim. Bir gün 24 saat verimli kullanabilirsen neler neler yapabilirsin bir düşün bence. Sonra @TheOriginals saydığın dizilerin hiçbiri reyting rekorları kırmıyor. İzlediğin dizilerin en çok izlenilen yeri Türkiye, başka ülkelerde ilk 3'e bile giremiyor saydığın diziler. Dizi hakkında yorumuma gelirsem başladım ama ne yalan söyleyeyim beni de sarmadı. Zorladım kendimi ama nedense hiç alışamadım

andacatli, kardeşim yaptığım yorumu neden saptırıyosun ki ? Bu diziyi izleyeceğinize kitap okuyun diyorum, 24 saat boyunca her işinizi bırakıp kitap okuyun demiyorum. Dizi izleme sitesinin bir tanesine gelip 'kardeşim dizi izlemeyin kitap okuyun' diyecek değilim, benim de fanı olduğum diziler var. Bu diziyle ilgili görüşlerimi söyledim. Katılmayabilirsin

berko73 denilen armut diziyi daha izlemedim ama diziyi atlaya atlaya izlemişsin kötü diyon sen git atlaya atlaya ergen dizilerini izle

Siz polemik istiyosunuz. Ama istediğinizi veremicem. Bende yok.

3 gün önce arkadaşımın çok ısrarı üzerine onun hatrı için 1. bölüme başladım ve şuan son bölümün altyazısı gelmesini bekliyorum her bölümü sezon finalinden daha iyi olan bu dizi malesef gerektiği ilgiyi alamadığı apaçık ortada :/ dizideki tüm karakterler birbirinden favori ama tabiki en iyisi jop :)

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık