"tek isteğim okulu bitirip beni kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapmak." -gossip girl

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Breaking Bad Filmi Geliyor!

yeni konu aç Breaking Bad Filmi Geliyor!

#BreakingBad filmi geliyor! Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan, ünlü seriyle bağlantılı 2 saatlik bir film üzerinde çalıştığını duyurdu.

Pislik animeci profil fotunu değiştir anime falan koy otistik afrikalı seni

adımı değiştirecem :D son 1 gün

Kendimi animeci olarak görmüyorum; güzel bulduğum her şeyi izlerim. Dizi, film ne olursa. Konu dışı konuşup hakarete başvurmayalım lütfen, ve düzgünce eleştirecekseniz de hiçbir dar görüşün kalıbı olmayın...

paragraf yazmaya devam et boş kertenkele seni senle zaten iletisim kurmak istemiyorum sadece profil resmini değiştir ondan sonra nekadar saçmalık yazdığın umrumda değil

gelsin gelsin. hazır kimya bilgilerimi tazelemeye başlamışken ^^
çok yakında kendi methimi üretmeye başlayacağım bu gidişle.
https://bilgihanem.com/kimyasal-baglar-nedir/
kimya işini merak edenler bakabilir :d

Profil fotoğrafımdan neden rahatsız oluyorsun şeref yoksunu, haysiyet fakiri seni? İletişim kurmayı isteme meselesi değil, ne diye hakarete başvuruyorsun durduk yere? İstanbul Bahçelievler Ferit Selim Paşa caddesine gel, orada emniyet evi deyince gösterirler zaten. Sen çık karşıma bakalım böyle davranabilecek misin?

Beni geçtim, o laf ettiğin fotoğrafın tablosu evimde var. Sen geç onun karşısında bir öt bakalım, tabi yapabilirsen.

tahmin ettigimden daha otistik çıktın kertenkele

Seni döve döve otistiğe çevireceğim.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık