"hepimize mutlu bir sona inanmamız öğretildi." -south park

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Bu 1.Sezon Neden Bu Kadar Sıkıcı

yeni konu aç Bu 1.Sezon Neden Bu Kadar Sıkıcı

Beyler hayatımda bu kadar sıkıcı bir dizi görmedim arrowun ilk sezonu bile daha canlı geçti,walter reyis güzel adamın dibi ama 4.bölümde cidden sıkıldım kendime dedim ki ulen zaten bu diziyi ben gerçek hayattan kaçmak için izlemiyorum mu?evet izliyorum ama neden bu dizi bu kadar düz mantık gidiyor ve sıkıcı?Walter ın kimya ile arasına sözüm yok gerçekçiliğine de ama bu kadar sıkıcı olunmaz gerçek hayat bu kadar sıkıcı değil....

Şimdi Walterfanları gelir argo küfür boş laflar eder,etmeyin bana çıkar yolu gösterin Walter abimizi bende sevdim ama dexter morgan, michael scofield ,dean ve sam winchester gibi fan olacak kadar değil.

evet lan en çok önyargılı davrandığım dizidir kendisi ama bir gün bi açıp bakayım dedim daha ilk bölümün bir kaç dakikasında patlayacaktım sıkıntıdan yani ilk kez önyargılı davrandığım bi diziye iyiki önyargılı davrandım dedim. şimdi gelcekler siz diziden ne anlarsınız sizin dizi zevkiniz sıfırcılar.

Kardeşim sizin zevkiniz farklıdır normal ama dizi dram ve suç dizisi ayrıca 2.sezondan itibaren dizi baya güzelleşiyor.

ben dexter izledim sıkılmadım o da aynı tarz bunda niye sıkıldım? sapol yorumun için bozkurtaşkı

aynen kardeşim dizi 2. sezondan sonra oturuyor. Ayrıca ilk bölümlerdeki ayrıntılara dikkat ilerde karışına çıktıkça ''hadiii be'' diyeceksin :))

Ben 1. sezonda hiç sıkılmadım bence gayet güzeldi

diziyi 2 sezondan başlıyomus gıbı hayalet ama 1 ı de ızlemen lazım sonucta ama asıl heyecan 2 den sonra

Ben diziyi bırakmıştım ilk sezonda, arkadaşların ısrarıyla devam etmiştim. En sevdiğim dizi oldu kendileri. Şuan tekrar başlamak için girdim siteye.

Breaking Bad psikolojik bir dizidir. Walter White'ın kişilik dönüşümünü veya Walter'ın varolması anından itibaren varolan kişiliğini ölüm korkusuyla yüzleştikten sonra bulmasını anlatıyor(Sen hangisini dizden alırsan artık). Tabi konusu bakımından dizide az da olsa aksiyon var. Ama sen aksiyon seviyorsan ve dizinin tamamında verilen psikolojik mesajları alamıyorsan(psikolojik/dram türünü sevmediğinden ve verilen mesajları anlamaya çalışmadığından), BB izlemek senin için zaman kaybı olur , çünkü dediğim gibi dizi az aksiyonlu ve hep aynı seyirde devam ediyor. 2. veya 3. sezonda dizinin açılacağını söyleyen arkadaşlarında diziyi tam olarak anladığını düşünmüyorum.
Kısacası sevmediysen kasma türünü sevmemişsindir çünkü.
Ama kendi dalında BB her bölümüyle kusursuz bir dizidir, efsanedir.(NOKTA)

daha fazla izleyip öyle karar vericem görüşler için sağolun

Dizi zaten 2 sezonun ortalarına doğru efsaneleşmeye başlıyor, evet 1.sezon biraz sıkıcı ama altı üstü 7 bölüm için bu efsane diziyi bırakmaya değmez.

konuya abone kullanıcılar 19

Yukarı Çık