"bir kız sadece arkadaş olmak istiyorsa bu, seninle bir şeyler yapmak istediği ama sevgili olmayacağıdır." -that 70's show

Breaking Bad tartışma forumu

yeni konu aç Efsane??

2.Sezon 5.Bölümdeyim ama dizideki o efsane dedikleri şeyi hala göremedim.Olaylar aşırı yavaş ilerliyor ve sıkıyor."EFSANE" dediğiniz kısım ne zaman başlayacak acaba?

asıl bi dizinin her bölümünü izlediysen sorun senin dizi zevkindedir yada diziyi keyif almak için değil izlemiş olmak için izlemişsin demektir 100 belkide daha fazla seri bitirdim hiçbiride mükkemmel değildi ve bi dizinin veya filmin mükkemmelliği hiçbi zaman senaryoya ve işlenişe göre olmadı her zaman izleyici zevkine göre oldu şöyle özetliyim SENİN DİNİNDE DOMUZ YEMEK YASAKSA AMERİKADA HER TARAF DOMUZ ETİDİR , SEN POP SEVERSİN BAŞKASI METAL , YETİŞTİRİLİŞ GEREĞİNDE Bİ HAYVANIN ETİ SANA GÖRE İĞRENÇTİR BAŞKASINA GÖRE TATLI Bİ YEMEK yeterince açık olabildimmi ? olabildiysem ne mutlu bana

izlerken belki çok zevk almayabilirsin ama bitince kesinlikle acaa biraz daha mı uzatsalardı diyorsun..efsane olarak mr robot vs gibi oha ohaa demiyorsun ama güzel dizi.hatta bunu bitirip better call saul u izle

Sadece bi sahne görüp ona efsane demeyi bekliyorsun sanırsam bende önyargılı başladıgım bu dizi oyunculuk işleniş senaryo vs herşey mükemmel yavaş ilerliyor gibi gözüküyor ama tüm bölümleri bitirdiginde anlıyorsun neden yavaş ilerledigini

Diziyi izlemesi zevkli ama efsanenin yanından zor geçebilecek bir dizi üstelik Walter'in ileride yaptığı saçmalıklar ikide bir onu bunu öldürmesi Jesse'nin uyuşturucu olayları falan iyice saçmalamaya sebep oluyor kötü demiyorum ama efsane de değil.

Diziye aksiyon diye başladıysan sıkıcı gelmesi normal. Dizinin türleri arasında dramda var ve olayları yavaş ve sindire sindire işliyor. Bu yüzden senaryosu da çok sağlam.

Dizi oldukça yavaş işliyo ama bu yavaşlık diziye ayrı bi hava katıyor bence. Bu ağırlığa alıştıktan sonra dizinin gerçek tadını almaya başlıyorsunuz.

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık