"ben tekim. birkaçından biriyim, ailemde yok. kimim ben?" -orphan black

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Türk Uyarlaması

yeni konu aç Türk Uyarlaması

Erdal Beşikçioğlu 'Walter White' oluyor. Pana film yapımcılığıyla birlikte Star Tv'de başlayacak.
Sizce Nasıl Olur efsaneye hakaret mi olur yoksa izlenir mi kendi fikrim izlerim güzel olacağını düşünüyorum.

Gördüm. İsmini de unuttum rakamdan bir şeydi. 67 miydi neydi. Hiç izlemem. B*k olacağı belli, güzel olsa dahi Türkler aşktan başka bir şeyi kolay kolay izlemez, kaldırlır.

ismi 46 olacakmış. Bence efsaneye büyük bir hakaret olacak, Erdal Beşikcioğlu bıraksın bunu gitsin Behzat Ç. yi çeksin.

ben izlerim güzel olur

Uyuşturucu yapımını acık secık nasıl yayınlayacaklarını cok merak edıyorum.bok gıbı olacak emınım.ha uyusturucu yerıne ayran,döner falan yapacaklarsa dizide o zaman dizi çekılebılır.Senarıst turkıyede yaşadıgı unuttu galıba jascnaskjnajcs

Yapmayın böyle şeyler ya biraz özgün olun güzelim diziyi rezil ediceksiniz

torbacılarıda artık tırrekler oynar heralde

Dram değil aşk dizisi olur herhalde

İnşallah normal türk dizileri gibi 2 saat sürmez, öyle olursa beni baştan kaybeder onun dışında benim umudum var ya, yapabilirler.

"L ets cook"u nasıl cevircekler acaba

RTÜK belası var arkadaşlar bu ülkede. Sigara ve alkol bile sansürlenirken dizinin yayında kalması epey zor olur. Dizi konusuna gelecek olursak Erdal abi bu işi yapar mı yapar arkadaş. İyi de yapar güzel de yapar ama herkesin bir popisi var. Kiminin popisi sevişmek kiminin popisi dövüşmek ama RTÜK'ün popisi TV yayıncılığını öpmek...

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık