"+lütfen gerçeği söyleyin doktor ne kadar zamanım kaldı? -on. +on mu? on ne? -dokuz..." -house m.d.

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Türk Uyarlaması

yeni konu aç Türk Uyarlaması

Erdal Beşikçioğlu 'Walter White' oluyor. Pana film yapımcılığıyla birlikte Star Tv'de başlayacak.
Sizce Nasıl Olur efsaneye hakaret mi olur yoksa izlenir mi kendi fikrim izlerim güzel olacağını düşünüyorum.

bence cok büyük hakaret olur birsürü sahne kesmek zorunda kalacaklar meth pisirme sahneleri adam öldürmeler sigara icme sahneleri pinkmanin kafayi bulma sahneleri bi kere erdal i genetik mühendisi yapmislar ne alaka

Ülkede zaten diziye hayran bir kesim var . O kesim zaten izlemeyecek. Ülke hayatta böyle bir şey izlemez , sansürden bir kere dizinin yarısı gitti. Saçma bulunur. Oyunculuk iyi olsa tamam konu illa bir yerde değiştirilecek. Amerikan kültürünü Türk kültürüne uydurmaya çalışıp başarısız olacaklar. Kamera açıları , çekim gibi diziyi yücelten şeyler türk versiyonuna başarısızlıkla uyarlanacaktır diye düşünüyorum . Karakterleri değiştireceklerse tamam zaten ortada dizi kalmadı. Yaparlarsa en iyi Skyler'ı iyi uyarlarlar o da türk dizi sektörü uyuz karı yapmada başarılı.

Özet ; Tutmaz , asıl diziye hakaret olur , dizi pembe diziye döner. bitti

orjinal bir seneryo yazmak yerine niye uyarlama yapıyorlar daha öncede oldu hiçbir uyarlama türkiyede tutmadı bizdeki beyinsiz olduğu sürece türkiyede iyi bir film hayal adamlarda ufuk ve zeka yok parası olan film çekiyo

türk televizyonlarında efsane olmaz ama düşünüldüğü kadar kötü olacağını düşünümüyorum

BB ye hiçbir şey olmaz koskoca dizi bizimkiler yüzünden rezil nasıl olsun :D uyarlarlar çekerler falan ama aynı konu üstünde kalmaları çok zor bence her zaman olduğu gibi bunda da konu ilerledikçe sapmalar olacaktır. uyuşturucudan çok erdal beşikçioğlu nu orta da fazladan 1 çocukla ve 2 3 kadının arasında kalmışken bulabiliriz....

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık