"hayvanlar gibi dövüşürsek, hayvanlar gibi ölürüz." -doctor who

Breaking Bad tartışma forumu

Tüm Forumlar > Breaking Bad > Walter'ın tam bir şerefsiz olması

yeni konu aç Walter'ın tam bir şerefsiz olması

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Herkesin Walter'ı savunması, yaptığı her şeyi ailesi için yaptı demesi biraz saçma değil mi? Madem ailesi için girdi işin içine, neden yeterli parayı kazandıktan sonra işi bırakmadı? Neden imparatorluk peşindeyim para peşinde değilim dedi? Neden son bölümde Skylar'a bu işi hoşuna gittiği için yaptığını söyledi? Bir kere şu her şeyi ailesi için yaptı ayaklarını geçelim. O nedenle başlamış olabilir ama kendini kaptırdı, kendisi için, para ve ün hoşuna gittiği için devam etti. Ayrıca bu yolda da önüne çıkan herkesi tek tek harcadı. Sırf kimliğini saklamak için onlarca insanı öldür(t)dü, çok değer verdiği Jesse'yi bile öldürtecekti son sezonda.

Ayrıca Hank'e yaptığı da tam bir şerefsizlikti. Hank'in tek amacı işini yapmak, Walt ise Hank'in yoluna çıkmak için her şeyi yaptı. Sırf kendini aklamak için Hank'i uyuşturucu işinin içindeymiş gibi gösteren o kasedi hazırlaması Walt'un ne kadar karaktersiz bir insan olduğunun en büyük kanıtıdır.

Skylar'la ilişkisine gelirsek, kadın en başından beri Walt'un ondan bir şeyler sakladığını içten içe biliyordu. Kendinizi onun yerine koyup bir düşünün, mutlu bir evliliğiniz ve iki çocuğunuz var fakat kocanız gizli bir uyuşturucu üreticisi ve katil. Öğrendiğinizde tepkiniz ne olurdu? Her şeyi bizim için yapmışsın sen harikasın mı derdiniz? Skylar normal bir eşin vereceği tepkileri verdi hep. Dizi gerçekten kaliteli, verdiği mesajlar gayet başarılı. Fakat Walt'u bir türlü sevemedim, sevenleri de anlayamadım. Evet sezonlar boyunca çok değişime uğradı karakter açısından, ancak başına ne geldiyse kendisi yüzünden geldi. Sadece kendine zarar vermekle kalmadı, Jesse, Skylar, Hank gibi birçok insana da zarar vermeyi ihmal etmedi. Hep kendini düşündü çünkü fazlasıyla bencildi.

NOT: Favori karakterim en başından beri Jesse'ydi. Özellikle çocuklara karşı tutumu, egoist veya açgözlü olmaması ve duygusallığıyla kendini sevdirmeyi başardı.

jesse pinkman adamdır diğerlerinin aq

@RektusAnalus yalvarırım spoiler butonunu kullan.

Senin gibi pis animeciyi spoiler'lamak benim için gurur kaynağıdır

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık