"+lütfen gerçeği söyleyin doktor ne kadar zamanım kaldı? -on. +on mu? on ne? -dokuz..." -house m.d.

Colony tartışma forumu

Tüm Forumlar > Colony > İçeriği..(ilk bilimü izlimiyinler bıkmısın) ;))

yeni konu aç İçeriği..(ilk bilimü izlimiyinler bıkmısın) ;))

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Dizi efsane olur buraya yazıyorum gencler :)
Lorı'yı en son twd de öldüğü gün gormustum,rıck ne ağlamıstı dostlar yok boyle bırsey,epey üzücü bı twd bolumuydu:(
Lorıyle,josh hollaway olmuş bence diziye,rahat en az 5 sezon görür bu dizi
Bu arada Dizide kızıl şapkalılar =kızıl ordu(ruslar) ya da gestapo(nazıler) temsıl benzetmesı yapılmıs
Çalışma kampı dedıklerı yerde=Nazılerın toplama kampı(zorla çalıstırma olayı var)
Şimdılerde ABD de Başkanlıga aday ırkçı faşist Donald trump'ın
'meksıka sınırına duvar örelım,gıremesınler' demesıne gonderme var bence.
Olay calıfornıa 'da yanı meksıkaya sınırı olan bı eyalette gecıyor.
Elestırel durum var tabı senarıst gozunden
Uzaylılar orda bı arac,senarıstın asıl anlatmak ıstedıgı sınırları
kapattıktan sonra ıcerde her turlu baskıcı bı rejım
yaratılacagından dem vuruyor.Ki uzaylılarla işbirliği yapan kaypakları daha ılk bolumden görmüş olduk.
İnsan herzamankı gıbı yeryuzundekı en tehlıkelı varlık gorulen o kı ,iki dakıkada tüm ınsanlıgı bıle sattı para ve mevkı için.Kimilerıne göre güçlü olanın yanında yer alma olayı,kimine göre de etik degıl.Ikısı de tartısılır tabi.İnsanın kendı kişiliğine ve degerlerıne kalmıs bı olay.Yorum sizlerın...
Ayrıca kısa boylu esmer uzaylıların kırmızı şapkalıların yonetıcısı olarak sectıgı adamın (adını hatırlayamadım herıfın,sorry;)) gercekte ve görünürde de yahudi olması manıdar(ABD'nın en zengın ilk 10 şırketının 8'inin ceo'su yahudıdır) (İki türk bi araya gelse devlet,ıkı yahudı bı araya gelse şırket kurar dıye bosuna dememısler ajckjnacas)
Muhtemelen sadece eleştıri mahıyetınde bulunuyor senarıst ,ancak teorım su kı diziyi tasarlayan senarıst kesınlıkle yahudı degıl :)
Ayrıca Ee tabı sınırı kapatan uzaylı mandasındakı yonetım ,kendı vatandasına da yasakları,dayatmaları rahatlıkla uygulayabılır.Uygulamışta izledıgımızde.Dizinin ılerde çok daha ekşınlı olacagını dusunuyorum,ılk bolum karakterlerı tanımamıza yardımcı oldu,açılacaktır yavaş yavas dizi(ilk bolum daha,bıraz sabredin daaa, insaf jnscajknsa )
Yanı sonuc olarak bu dızının gıderı var,izleyın,izletın ;)

emin ol kızıl komünistler ve nazilerle ikgili gereğinden fazla bilgim var dediklerini de anlıyorum lakin benim demek istediğim şey neden biri fikrini saçma bulunca parladığın ve kaale almıyorum dediğin kişiye açıklamalarda bulunduğun. .d yazmamı ergence bulabilirsin tabi ki ama taşağına ".d" koyduğum bence gayet açık :D konuyla ilgili fikrimi söyliceksem de nazi kamplarıyla alakası yok bu fabrika olaylarının kaldı ki komünist ruslarla naziler zaten düşmandı sen ise ikisinin burda müttefik olduğunu öne sürüyosun bu bana biraz saçma geldi açıkcası

Keşke biraz daha izleyip düşünceni belli etseydin.
arkadaşın ''.dd'' sına takılmışsın ama
''ilk bilimu izlimiyinler bikmisin'' diye yazarakta komik olunmuyor uyarayim.

Ayrıca delilimle geliyorum.
İlerleyen bölümlerde dizide senin verdiğin rollerle dizideki gruplar uyuşmuyor.
Yani senin mantığınla duvar arkası 1 duvar içinde 1 grup olması gerekiyor. Ancak duvar içinde 2 adet grup var. Yani bunlarda hangisi Trump yönetimini yansıtıyor. Uzaylılar mı işbirlikçiler mi? Eğer uzaylılarsa, duvar içinde Meksikayı temsilen 1 grubun bulunması gerekirdi. Eğer Trump yönetimi rolündeki işbirlikçilerse o zamanda bunların dışardan baskı almaması ve duvarın dışında olması gerekirdi.
Bu da aradığın materyalist cevap.

sonuç olarak teori patladı mı?

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık