"bu da bir rüyaysa, beni uyandırmaya çalışan herkesi öldürürüm." -game of thrones

Constantine tartışma forumu

Tüm Forumlar > Constantine > Dizi iptal edildi

yeni konu aç Dizi iptal edildi

Nbc yeterli reyting almadığı için diziyi iptal ettiğini açıkladı, bu sezonun bölümleri yayınlanıp sonra bitirileceklermiş.
- yediniz ulan güzel diziyi lanet olası federaller

D.

Kaldırmazlar rahat olun

eger bu diziyi kaldırırlarsa cokkk yazık olur...bence süper bi dizi

bende kaldırılacağını düşünmüyorum. gayet başarılı gidiyor. ayrıca reytingleri iyiyse dizinin politikasını yemişim. bu kadar fanı gözardı etmezler sanıyorum ya da umuyorum ümit ediyorum işte :D

D.

Dizi iptal edildi büyük ihtimalle.Allah seni bildiği gibi yapsın NBC....Bari başka bir kanal alsa açıkta kalmaz dizi umarım

Sadece elideki bölümleri verip kaldıracak bitti yani kaynak diye sorarsınız Screen Rant bakabilirsiniz

D.

Dizi başka kanala geçecektir

Son yayınlanan bölümle (1x10) reytinglerde artış olduğu açıklanmış. Ancak şuan için bir iptal açıklaması yok.

Aşırı sıkıntı bi durum bu aslında. @RAkman dediklerinde haklı. Atıyorum 2sezonluk derinlemesine işleyecekleri konuyu 1sezonda üstü kapalı işlemek zorunda kalıyolar. Yüksek ihtimalle devam edicek, hala net bi açıklama yoktu sanırım. Ha olmadı başka bi kanal satın alır belki uzun süreli bi şekilde bizde hikayeyi daha derinlemesine görürüz. Ha bu arada film konusuda geçmiş, Matt daha çok yakışıyo bu role. İlk göz ağrı denilen şey var insanlarda şuan. Constantine'i Keanu'dan ilk gördükleri için beğenemiyolar. İlk aklıma gelen benzer örnek; Tobey'li Spider-Man izlemiş insanların amazing serisine bi türlü ısınamamış olması. Özetle dizi yavaştan açıldı kendine geldi, izlenebilitesi arttı. Durdurulucağını sanmıyorum.

En çok ikinci sezonda Arrow ve Flash ile crossover bölüm yapma ihtimalleri güme gider diye üzülüyorum aslında. Arrow ile gerçekçi, sağlam bir giriş yapıp Flash ile süper güçleri, Constantine ile büyüyü DC Dizi Evrenine sokma çalışmaları vardı. Flash'ın gayet iyi gittiği düşünüldüğünde Constantine'in başarısı ikinci sezon sonrası Flash ve Arrow'un senaryolarını da önemli ölçüde etkileyecekti. Aksi taktirde Zatanna gibi büyülü karakterleri belki de hiç göremeyeceğiz. DC ve MARVEL'in savaşta ağır toplarını konuşturduğu şu günlerde bunu kaybetmek istemezler diye düşünüyorum :)

Şu an için kesinleşen bir şey daha yok. Herhalde sezon finaline kadar yani 13.bölüme kadar bekliyecekler. Bence büyük ihtimal devam eder dizi

Yukarı Çık