"evrenin en dandik kuralı; bir şeye muhtaçsan, asla senin olmaz..." -the simpsons

Cosmos: A SpaceTime Odyssey tartışma forumu

Tüm Forumlar > Cosmos: A SpaceTime Odyssey > bu belgesele taraflı demek;

yeni konu aç bu belgesele taraflı demek;

bu belgesele dinden çıkarmaya çalışıyor vb şeyler demek tamamen saçmalık siz kendi görüşlerinizden başka görüşlere açık olmadığınız için en ufak bi evrim konusu sizi sinirlendiriyor bu yüzden belgesele bok atmaya gerek yok

belgesel, sadece gerçekleri anlatmaktadır. şu cümleden sonra isteyen istediği eleştiriyi yapsın.

Gerçekten tarafsız olarak bilgi verilmesi gerekiyor.

Ilginc birsekilde bu sitede cok fazla yobaz varmis ogrenmek iyi oldu.

Hicbirsey sadece gercek olarak anlatilmaz dunyadaki her belgesel taraflidir tarafini seversin sevmezsin o ayri konu onemli olan icerdigi gercek bilgiler cikardigi sonuc ve anlatma uslubu onemli degil

Belgeselde sadece bilim anlatılıyor. Ve bilimde, dogmalar veya varsayımlarla değil sadece kontrollü deneyler sonucu ulaşılan ispatlarla kanun oluşturulur. Yani belgeselde sadece ispatlı gerçekler anlatılıyor. Belgesele taraflı diyenler cehaletlerini alıp samanyolu tv'deki kalpgözü'nü izleyebilirler.

Bir anda pörtlediğini de kim söylüyor? Eğer bilgi almak istiyorsan, http://www.evrimagaci.org/makale/149 giriş için yeterli olacaktır. Mutasyon yalnızca iki başlılık, altı parmaklılıktan ibaret değil, yine evrim ağacı sitesinde bununla ilgili makaleler bulabilirsin. Hastalıklı olmadığımızı düşündüren nedir ayrıca? Bazı vücut hücrelerimiz diğerlerinden bağımsız hareket edip bölündüğünde kanser oluyoruz, en basitinden.

mutasyon demek bir anda pörtlemek demek mi sığır

aşırı dinciler ve yobazlar izlemesin. Rustin Cohlenin de dediği gibi ''aşırı dincilik beyinde eleştirsel düşünceyi körelten bir virüstür''. Söz kelimesi kelimesine böyle olmasa da hatırladığım kadarıyla yazdım :D

@QueenAtalante .Yolladigin bilgileri okudum ve acikcasi bu kac ayda bilime asiri baglandim.Seviyeli konusmalarda karsi tarafi ciddiye aliyorum ve fark ediyorum ki her tartismada illa ben kazanicam diye bir sey yok.Seviyeli cevabiniz icin tesekkurler

@asubgazou veya ne ise,keske kayda deger bir cevap yazsan da toptan okuyup bilgilensek?

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık