"herkes biraz yalnızdır... en zenginin bile fakirliğidir yalnızlık... -leyla ile mecnun

Cosmos: A SpaceTime Odyssey tartışma forumu

Tüm Forumlar > Cosmos: A SpaceTime Odyssey > bu belgesele taraflı demek;

yeni konu aç bu belgesele taraflı demek;

bu belgesele dinden çıkarmaya çalışıyor vb şeyler demek tamamen saçmalık siz kendi görüşlerinizden başka görüşlere açık olmadığınız için en ufak bi evrim konusu sizi sinirlendiriyor bu yüzden belgesele bok atmaya gerek yok

@QueenAtalante ayrica yazmak istedim site muh-te-sem.Sinavlar bi bitsin dort kolla sarilicam siteye

Arkadaşlar belgeselde anlatılanlar kesin doğru diye birşey de yok. Bilimsel teoriler ve kanunlar değişebilir. Şuanki bilgiler bu doğruları gösteriyor. Ama ben malım ve hiç düşünmeden dinimi savunurum diyenler, senin o dini seçmen için önce düşünmen gerekiyor. Daha Kuran'da yazanları bir okuyup düşünmeden buraya beyinsizce yorum yapılıyor. Aklını kullanmayanlar için söylüyorum.Önce düşünün sonra yorum yapın.

İstiyorlar ki " hıaaa Allah ne güzel yaratmış"" tarzı bi belgesel çeksinler. Kusura bakmayın bilim budur, bu tam anlamıyla bilimin tarafsızlığıdır zaten. .Senin inancın bilime göre bir taraf değil zaten sivri zeka.. Taraf olması için deney ve gözlemle savunulabilir olması gerekiyor..Senin hiçbir kanıtı olmayan inancını, hassasiyetini hesaba katmak zorunda değil..

Kültürel veya Dini Kurallarınıza Uyması İçin Bilimin İşleyişini Değiştiremezsiniz!
-Neil deGrasse Tyson

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık