"birini sevdiğinde kim ne derse desin savaşmaya değer." -pretty little liars

Da Vinci's Demons tartışma forumu

Tüm Forumlar > Da Vinci's Demons > Ben Hayatımda Böyle Bir Dizi Forumu

yeni konu aç Ben Hayatımda Böyle Bir Dizi Forumu

Görmedim açık ve net.Bu dizinin başlığı altında amma çok TÜRK OSMANLI düşmanı piç kurusu varmış dedirtecek tipler var Osmanlıyı ve Türkleri ne emperyalist ne oğlancı yapmadığınız kalmadı şerefsiz herifler gidin oğlancı davincinin italyasına Allah Allah ya! Siz kim köpeksiniz lan atama söveceniz istersem ban yiyeyim istersem göklere çıkarılıyım ben bunun için yapmadım bunu milli bir görevim olduğu için yaptım.Nediyor Atsız Ata ''Şerefliler TAVİZ vermezler çünkü Şerefin TAVİZİ YOKTUR!''

Bizim milletimiz şeref konusunda taviz asla vermedi vermeyecekte,biz Meteyiz elinde Turan sancağını tutan,biz Kürşad'ız 48 yıllık çin zulmünü yıkan,biz Atilla'yız tanrıya kırbaç olan,biz Alpaslan'ız Anadoluya kapıları açan,biz Kılıçarslan'ız haçlıları Anadolu kapısında durduran,biz Selahaddin'iz Kudüs u kefereden kurtaran,biz Osman Gazi'yiz 600 yıllık devlet kuran,biz Fatih'iz 1100 yıllık imparatorluğu yıkan yeni çağı açan,Biz Yavuz'uz Hilafeti alıp İslamı yücelten,biz 2.Osman'ız yeniçeri tarafından vatanını sevdiği ve yeni ordusunun Türkmenlerden oluşmasını istediği için öldürülen,Biz 4.Murad'ız milletimizin at üstünde son gördüğü padişah ,biz 2.Abdülhamidiz yahudilere devlet kanla alınır parayla değil diyen,biz Atatürk'üz ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' diyen

O yüzden Da Vinci yi ve rönesans ı övmeyi bırakın,en büyük rönesans sizin milletinizdir.Daha saymadığım tarih öncesi Türkler(Ön Türkler),Peçenek,Hazar,Avar gibi tarih sonrası Türk boyları,İtil Bulgarları,İlk Türk İslam Devletleri de var.Saysam bitmez...Bizi yıldırmaya çalışan bu solcu milliyetsiz zihinlere karşı cephe alıp bu sitede en azından ecdadımıza saldırmalarını engellememiz lazım dostlarım ,ülküdaşlarım ya da milliyetçi kardeşlerim siz siz olun ŞEREFTEN TAVİZ VERMEYİN verirseniz alacağınız lakap bellidir

penguen cünupias ve sarı yılan konuştu :) neden bu kadar gaza geldiniz siz çocuklar

@mergenVll Şu tür konularda bile bir tartışma çıkartmaya yelteniyorsunuz ya beni benden alıyorsunuz adam zaman ayırmış bir konu açmış konu ile zerre alakası olmayan bir post atıyorsun yazık cidden size

yeltenmiyorum kardeşim ne alakası var asıl siz bu kaos ortamına alışmışsınız. herşeyi tehdit olarak algılıyorsunuz. kullanıcı adıma bakıcak olursanız anlarsınız türkçü olduğumu. ama bu ''post'' gayet avam yazılmış. eleştrimde ona zaten

mergen benim avam olduğumu nerden çıkardın?Karşı karşıya gelsek seni TÜRK tarihinde ezerim tabii senin atalarının tarihini bilemem artık kimin soyundansan o sana kalmış ama burada TÜRKçüyüm deyip konuyu kötüleyemezsin, burda bir yılan varsa o da sensin , BOZKURTLARI penguen ve yılan olarak gördüysen git kendine gözlük al

Sana göre çok yüce Türkleri övmekten bugünkü boktan hallerini görememişsin yazık. bir arkadaş da yıllarca süren edebiyat ve tarih öğretmenlerinin ve taraflı kitapların etkisinden kurtulamamış.

gözlüklerim var 1.5 numara cünupias bey

Gezer taraflılık değil bu MİLLET DİN VATAN AŞKIDIR BU! KENDİNE AİT SOYU SOPU OLMAYAN ONUN BUNUN KÖPEKLERİ TÜRK OLMA HAZZINI BİLEMEZ 5000 YILLIK TARİHİ OLAN BİR MİLLET OLDUĞUMUZU ANLAYAMAZ sadece doğduğu ve öldüğü zamanları bilir....BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN DEDİĞİ GİBİ ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!''

Gözlüklerin olmasını geçtim de eğer tarih bilgime avam deyip aşağılyorsan haline acırım yazık....

Bende Türkçüyüm lakin senin beynin fazla yıkanmış andam. Timur'da Türk idi. Attila'da Türk idi. Timur'un yapmadığı katliam kalmadı, Cengiz Han'ı Türk kabul edersek; yapmadığı kalmadı bu adamın. Osmanlı neden cennetten gelen bir devletmiş gibi davranıyorsunuz?

Türküz diye başka milletten olan insanların başarılarını takdir etmeyelim? Ayrıca tüm Türkler sütten çıkmış ak kaşık mı? Ben vatanımı seviyorum ama bu demek değil ki vatanım dışında tüm milletleri aşağılayacağım.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık