"sen plan yaparken tanrı yukardan güler." -supernatural

Da Vinci's Demons tartışma forumu

Tüm Forumlar > Da Vinci's Demons > Ben Hayatımda Böyle Bir Dizi Forumu

yeni konu aç Ben Hayatımda Böyle Bir Dizi Forumu

Görmedim açık ve net.Bu dizinin başlığı altında amma çok TÜRK OSMANLI düşmanı piç kurusu varmış dedirtecek tipler var Osmanlıyı ve Türkleri ne emperyalist ne oğlancı yapmadığınız kalmadı şerefsiz herifler gidin oğlancı davincinin italyasına Allah Allah ya! Siz kim köpeksiniz lan atama söveceniz istersem ban yiyeyim istersem göklere çıkarılıyım ben bunun için yapmadım bunu milli bir görevim olduğu için yaptım.Nediyor Atsız Ata ''Şerefliler TAVİZ vermezler çünkü Şerefin TAVİZİ YOKTUR!''

Bizim milletimiz şeref konusunda taviz asla vermedi vermeyecekte,biz Meteyiz elinde Turan sancağını tutan,biz Kürşad'ız 48 yıllık çin zulmünü yıkan,biz Atilla'yız tanrıya kırbaç olan,biz Alpaslan'ız Anadoluya kapıları açan,biz Kılıçarslan'ız haçlıları Anadolu kapısında durduran,biz Selahaddin'iz Kudüs u kefereden kurtaran,biz Osman Gazi'yiz 600 yıllık devlet kuran,biz Fatih'iz 1100 yıllık imparatorluğu yıkan yeni çağı açan,Biz Yavuz'uz Hilafeti alıp İslamı yücelten,biz 2.Osman'ız yeniçeri tarafından vatanını sevdiği ve yeni ordusunun Türkmenlerden oluşmasını istediği için öldürülen,Biz 4.Murad'ız milletimizin at üstünde son gördüğü padişah ,biz 2.Abdülhamidiz yahudilere devlet kanla alınır parayla değil diyen,biz Atatürk'üz ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' diyen

O yüzden Da Vinci yi ve rönesans ı övmeyi bırakın,en büyük rönesans sizin milletinizdir.Daha saymadığım tarih öncesi Türkler(Ön Türkler),Peçenek,Hazar,Avar gibi tarih sonrası Türk boyları,İtil Bulgarları,İlk Türk İslam Devletleri de var.Saysam bitmez...Bizi yıldırmaya çalışan bu solcu milliyetsiz zihinlere karşı cephe alıp bu sitede en azından ecdadımıza saldırmalarını engellememiz lazım dostlarım ,ülküdaşlarım ya da milliyetçi kardeşlerim siz siz olun ŞEREFTEN TAVİZ VERMEYİN verirseniz alacağınız lakap bellidir

Irkçılık denen ezik gaflete düşmüşsünüz bayım.
Irkların üstünlüğünü ele alıyorsun sanıyorum, bu videoyu öncelikle izlemelisin: https://www.youtube.com/watch?v=OKHvuUz5EzE
Yukarıda gördüğüm bir yorumda birini soyuyla alakalı aşağılamaya çalışmışsın dostum, kimseye düşmez böyle bir şey. (Eğer derdin türklük üstünlük demekse benim 3 nesil önceki soyum koca bir ülkeyi türklükle yönetiyordu, ihtilal zamanı geldik, eğer türklük bu kadar çok önemliyse sana beni dinlemek zorunda olduğunu kabul ettirebilir miyim? Öyle bir kaideye girmiyorum çünkü aşağılıktır bu hareket.)

Öncelikle aileden olma istisnası dışında atam Osmanlıydı diye bir cümle kurulamaz, Osmanlı bir hanedanlıktı, senin soyadın ne ise onu alırsın soy olarak şu anlık, dizide pek ezdiklerini görmedim türkleri, illaki kendi milletlerinden olmayanlara farklı yaklaşacaklar, ama sen böyle ırkçılığa ve ya kendi görüşünle milliyetçiliğe devam edersen onlardan bir farkın kalmayacak, kaldıki bu dizi kaç tane güçlü senaristin elinden çıkma ve gerçek yaşantılardan konu alınması da cabası.
Oğlancılık veyahut senin anladığın şekilde pasif gey olmak eziklik değildir, bunu böyle kabul ediyorsan milyonlarca kişiyi barındıran lgbt+'ı gözünden savıyorsun demektir.Böyleki ben burda bir düşmanlık görmüyorum ve Türk karakter gayet kilit bir rol üstlendi.

O büyük devletleri ne sen, ne ben, ne de biz kurduk.
Bizimkiler kurdu diyebiliriz fakat ne haddimize? Yüzbinlerce insan şehit oldu bu yolda, sen bilgisayar başında bu sıfata sahip olduğunu hak olarak görüp iddiada mı bulunuyorsun?

Her devlet farklıydı, Da vinci zamanında Osmanlı hüküm sürüyordu, tarih o zamanların şartına göre yorumlanır güzel dostum, eğer lisede tarih dersine girmişsen umarım ki hatırlıyorsundur. Ben burda hiç bir şeyi aşağılamaya çalışmıyorum ırkçılık harici. Lütfen bir cevap verme ihtiyacında hissediyorsan, içinden gelen duyguları okunulabilir, hakaretsiz bir şekilde yaz buraya, uğraşmak istemiyorsan kırgın olmayacağım :) no offense

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık