"birini tanıdığını sanıyorken sonra bir bakıyorsun aslında hiç tanımıyormuşsun." -dexter

Daredevil tartışma forumu

Tüm Forumlar > Daredevil > BAŞLAMALIMIYIM ?

yeni konu aç BAŞLAMALIMIYIM ?

Arkadaşlar bir çok diziyi takip ediyorum ve güncelim ama bu netflix dizilerinin hiçbirini izlemiyorum çünkü bütün 1 sezonu 1 günde koyuyorlar sizce bu diziye başlamalımıyım nasıl bir dizidir

İlk olarak Daredevil şüphesiz en iyi Netflix dizilerinden. Jessica Jones'ta diğer dizilerdeki ana kötü El'e yer verilmediği için yeterince heyecanlı değil. Luke Cage ve İron Fist ise yeterlilik bakımından birbirini tamamlıyor çünkü Luke Cage hikaye bakımından epey sağlamdı ama dövüş sahnelerinde berbat şeyler gördük ama İron Fist'te ise tam tersi olarak dövüş sahneleri harikaydı ama hikayeyi oturtmayı bırak yazamamışlar bile bu yüzden sıralarsak:
1. Daredevil
2. Jessica Jones
3. Luke Cage (Dövüş efektleri kötü olmasına rağmen izlerken zevk veren bir hikayesi olduğu için İron Fist'ten önce gelmeli)
4. İron Fist (Üstüne gidilseydi Daredevil ile aynı keseye koyabilirdik ama bildiğin Netflix dörtlemeyi hızlıca bitirmek için baştan savmış)

Daredevil'e başlarsan büyük ihtimalle seversin. İyi izlemeler.

Netflix-Marvel evreni Sıralamam
1)Daredevil 9.3/10
2)Luke Cage 8.7/10
3)Jessica Jones 8.5/10
4)İron Fist 8/10

Mutlaka izle Tüm DC-CW dizilerine bin basar onu söyleyeyin.En iyi süper kahraman dizisi kesinlikle

dbm

izombie yi unutmayın bence çok eğlenceli ve kaliteli bir dizi

kadıkoöyde biraz dolaş en kötü sora sora bulursun

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ben ilk jessica jones u ardından daredevil i ondan sonra luke cage i ve hemen ardından ıron fist i izledim bu bi hata eğer hala başlamadıysan ilk daredevil e ardından jessica jones a sonra luke cage e en sonda ıron fist i izle derim. tüm olaylar birbirine bağlı ve hepsinin düşmanı hemen hemen aynı gibi , ağustostada bu 4 ünün grup olduğu the defenders diye dizi çıkıcak 4 ü birlik olup el e karşı savaşıcaklar.

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık