"ama şunu bilmeni isterim ki kendimi mutluyken düşündüğümde yanımda sen oluyorsun." -supernatural

Daredevil tartışma forumu

Tüm Forumlar > Daredevil > Matt Murdock Ve Oliver Queen Dövüşseydi ?

yeni konu aç Matt Murdock Ve Oliver Queen Dövüşseydi ?

Evet gençler biraz saçma gelecek gibi duruyor fakat Arrow izleyen birisi olarak daredevil'in 2 bölümüne göre yorum yapmam gerekirse Matt murdock Oliver'i sabaha kadar eşşek sudan gelinceye kadar döver gerçekten inanılmaz dövüşüyor muazzam hayran kalmamak elde değil.

Arrow Ve Daredevil'i karşılaştırma yapmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın sadece dövüş sahnelerinde ki gerçekliği açısından öyle aklıma geldi.Biraz eğlenceli ve tatlı bir tartışma konusu olsun hadi bakarım herkes bu düelloyu kim kazanır sorusunu cevaplasın :D

matt murdock vs barry allen tartışması daha eğlenceli olur aslında murdock'un refleksi ve flashın hızı hani ne biliyim :)

Şuan yayınlanan bölümleri karşılaştırırsak Oliver ama çizgi romanları karşılaştırırsak açık ara Murdock.

@heldaron ; kardeşim batman (the dark knight) ' ın telif hakları tamamıyla DC de değil. Birkaç röportaj ve araştırmada görmüştüm. Karakterin telifine sahip olan kişi dc ile anlaşmalıymış sadece. Binevi karakterini satmış öyle söyleyeyim.Yani film serisi olarak Batman/The Dark Knight DC ' den ayrı tutulması gereken bir yapıt. İlle de karşılaştırmak istiyorsan Green Latern (Yeşil Fener) izle ve ordaki dijitalliği karşılaştır.

@heldaron ; kardeşim batman (the dark knight) ' ın telif hakları tamamıyla DC de değil. Birkaç röportaj ve araştırmada görmüştüm. Karakterin telifine sahip olan kişi dc ile anlaşmalıymış sadece. Binevi karakterini satmış öyle söyleyeyim.Yani film serisi olarak Batman/The Dark Knight DC ' den ayrı tutulması gereken bir yapıt. İlle de karşılaştırmak istiyorsan Green Latern (Yeşil Fener) izle ve ordaki dijitalliği karşılaştır.

refleks her zaman kazanır :) Buda DareDevil' de fazlasıyla olduğundan kaybetme şanı az gibi.

İki farklı evreni karşılaştırmak saçma olur ama hadi karşılaştırılsakta dizide olsa çizgi romanda olsa Matt rahatlıkla alır zaten ha bu ara deathstrokeu dizide baya gücünü hafifletmişler yoksa oliverın sladei alması baya zor :D

Matt kesinlikle oliverdan daha gelişmiş duyulara sahip daha hızlı refleksleride daha iyi oktanda kaçar bence düşük ihtimal ama Matt diğer duyularıyla gözü kapatıyo zatenki diğer duyular onu her alanda üstün kılmış nişancılıkdada kapışırlar ama ondan bilemem yani oliver elini kaldıramdan matt 5 tane geçirir :D

oliver deathstroke'u yenmedi felicity yendi :D bence green arrow daredevil'a yenilir... dc ve marvel çizgiromanlarını takip eden biri olarak dc'deki green arrow aşırı fırsatçı , kusursuz nişancı ve gücü disiplinden gelen bir karakter.... daredevil ise refleks , fırsatçılık, aşırı gelişmiş duyular , anormal isabet yeteneği ile teknik olarak ezer... ama batman' in süperman' i yendiği dc evreninden bahsediyoruz :D

benim ilk izlediğim yabancı dizilerden biri arrow olmasına rağmen çok rahatlıkla matt murdock derim. çünkü oliver 5 yılda dövüşmeyi öğrenmiştir, pembe bir dünyada büyümüştür ve sürekli pohpohlanmıştır. matt ise acımasız bir dünyada büyüyüp tek başına yetişmiştir ve çocukluktan beri dövüşmeyi bilmektedir. kör olması ise olumsuz bir etki oluşturmamaktadır. ayrıca bana göre fiziksel özelliklerden ziyade önemli olan ruhsal özelliklerdir, bunlar insanı daha güçlü kılar.

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık