"gerçeği aramak kolay, kabullenmek zordur." -star wars

Dexter tartışma forumu

Tüm Forumlar > Dexter > Dexter'da en sevdiğiniz yan karakterler

yeni konu aç Dexter'da en sevdiğiniz yan karakterler

8.sezon hariç dizide tüm yan karakterlerin kendine özgü kalitesi ve çekiciliği vardı.Sizin favorileriniz kimler merak ettim.Debra,Batista,Masuka üçlüsünü saymazsak,benim favori karakterim Miguel Prado ve Sergeant Doakes.Tabiki de Trinity,Ice Truck Killer,Jordan Chase ve Isaac Sirko'da çok iyi yazılmış tiplemelerdi ancak benim gönlümde ikisinin yeri ayrı

Brian'da fazla saf değilmiydi ya.Çaresiz bir biçimde öldü

angel batista

Angel Batista karakteri sempatik ve babacan olmasına rağmen,leş bir polisti.Finale kadar izledinmi bilmiyorum ama LaGuertanın cinayetinden kuşku duymaması,yakın arkadaşlarından hiç şüphelenmemesı bunu kanıtlar nitelikte.Ayrıca 2.sezonda Dexterin eski sevgilisine yazarak ayrı bir gavatlık etmiştir,başınada bela açıldı.Miami gibi bir yerde fahişeye bile gitmiştir.Ne varki gene de dizinin en renkli karakterlerinden biriydi,ancak asla en iyisi değil

Dexter Morgan - Hannah - Debra Morgan - Trinity Killer - Ice Truck Killer - Vince Masuka - Angel Batista - Harry Morgan :)

Doakesli bölümlerin keyfini çıkar dostum : )

lumen pierce

Lumen karakteri'ni ben pek dikkate almıyorum açıkcası,hikayesi çok zayıf ve figüran kılıfında bir karakter olduğunu düşünüyorum.Dikkat edersen 5.sezon finalinde resmen ben intikamımı aldım hadi eyvallah diyerek,senaristlerin de pek şeyine takmadığı gelip geçici ve sıradan,derinliği olmayan bir karakterdir benim gözümde

Her türlü Hannah <3

JKim sağol afiyiet olsun hayvan gibi spoiler yedim

Lumen ı sikime bile takmadım nefret ettim ondan bok gibi bi karakter her boka ağlayıp aksiyon sahnelerinin içine etmekten başka bi bok yapmıyodu tipine soktuğum , rita çok güzeldi lan kadının tipi boktan bişey olsaydı bile sesi çok güzel yani sesine bile aşık olunur bence :DD , ice truck killer dizide dexter kadar çok sevdiğim tek karakter dexter i olduğu gibi kabullendi onu seviyodu ama kodumun debrası yüzünden çaresizce öldü ona yakışan ölüm bu değildi , trinity killer ' de kimmiş bokum gibi bi karakterdi :D , Hannah kalp kalp kalp <3 <3 <3 <3<3<3 <3<3 3< bi 30 tane daha kalp atsam yine yetmez çok tatlı lan , debra höf ıyk iğrenç bişey tipide bok gibi karakter olarakta bok gibi bi kadın bi kız küfür eder tamam söverde hadi diyelim 2 3 sezonda diyelim ama bu bokuma bile benzemeyen iğrenç kadın 8 sezonuda çöp haline getirebilicek nitelikte biri sesi karakteri konuşması her boka madafaka falan çok boktan bi karakter ama sergeant doakes çok iyi değilmi kardeşim ? adamın surprise motherfucker demesini belki 30 defa replaylayıp 30 undada anıra anıra gülmüşümdür adam gerçekten çok iyi bi karakterdi.

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık