"hani bir his vardır ya böyle, nasıl söylesem mutlusun ama değilsin gibi.." -how i met your mother

Dexter tartışma forumu

Tüm Forumlar > Dexter > Dexter'da en sevdiğiniz yan karakterler

yeni konu aç Dexter'da en sevdiğiniz yan karakterler

8.sezon hariç dizide tüm yan karakterlerin kendine özgü kalitesi ve çekiciliği vardı.Sizin favorileriniz kimler merak ettim.Debra,Batista,Masuka üçlüsünü saymazsak,benim favori karakterim Miguel Prado ve Sergeant Doakes.Tabiki de Trinity,Ice Truck Killer,Jordan Chase ve Isaac Sirko'da çok iyi yazılmış tiplemelerdi ancak benim gönlümde ikisinin yeri ayrı

Isaac Sirko tabii ki, ve Frank Lundy.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Rita Bennett, Dexter ne zaman bir kovalamaca durumunda olsa ya da masaya yatırdığını öldürecek olsa "Dexter, bebek bezi yok.","Dexter, süt yok."," Dexter, çok azdım gel." deyip adamın işine çomak sokuyordu. Ölümünden sonra fark ettim ki dizinin en sevdiğim yan karakteri Rita'ymış. Diziden erken ayrılışı beni çok üzmüştü.

masuka<3

debra aşkım başta olmak üzere :(( hannahı çok seviyordum en sevdiğim girlfrienddi. :) dexterı çok değiştirdi iyi anlamda. bastırdığı duygularını gün yüzüne çıkarmasını sağladı ve ona aşkı tattırdı :) bebeğim ama diziye çok geç dahil oldu. daha fazla izleyebilseydik keşke :( sonra batista , masuka ( neşe kaynağıydı keşke daha çok sahnesi olsaydı :) ) , harry , dr.voguel ,ha birde ısaac onuda sevmiştim :( yan rol baş rol farketmeden sevdiklerim bunlar :)

isaak sirko

Hannah :D

Hannah, Isaac Sirko

Ölümüne Hannah ^^

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık