"hepimize mutlu bir sona inanmamız öğretildi." -south park

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > 13.doktorun kadın olmasina sasirmadim

yeni konu aç 13.doktorun kadın olmasina sasirmadim

Ondan sonra siyahi biri olur 15.doktorda siyahi engelli şisko bir feminist olur liberal beş para etmez globalist dünyaya hoş geldiniz dizi,film,oyun farketmez herseyin kalitesinin çöp olmasi ve icinde politik propoganda olmasi gerek...

@trkdndr hiçbirşey bilmeden sanki söyledikleri şeyler kendi fikirleriymiş gibi konuşuyorlar ve beni sexist'likle suçluyorlar ucuz bir galibiyet almak için tartışmada,
bende onlara uygun cevap verdim eğer sivil birşekilde pasif agresif olmadan yazsalar bende aynı şekilde cevap verirdim

Başta güzel bir tartışma ortamı varken sonda fantezi aletlerine dönülmüş değişik bir forum kafası

Sadece buraya yazı yazabilmek adına hesap açtım zira konu feministliğe geldi mi elimde klavyem gecenin köründe sayfalarca yazı yazabilirim.
The Yellow Wallpaper'da feminisim'in etkilerini ve kadınların ezilmesi vs vs vs işte şu yazarın nasıl taşaklı bir yazar olduğuyla ilgili 3k kelimelik bir araştırma yazısı yazdım ki akıllara zarar fakat sonunda şunu anladım.

Evet eşit olmalıyız, kadınların şu an bas bas bağırması elbette doğru ama belli bağlamlar içerisinde bağırmalı, politika, eğitim, iş hayatı vesaire bunlar elbette kadınlar tarafından korunmalı propagandası yapılmalı ama bir kadın karşıma geçip işte ben senin cinsel bir objen değilim dolayısıyla sen beni seksi gör diye bacak kıllarımı kesmeyeceğim derse kak oradan siktir git derim niye?

Çünkü toplumdan bir onaylanma istiyoruz arkadaşlar değil mi? Hepimizin niye instagramı var? Niye şu an yorum yazıyorum ve yorumlar yazıldı? Başkaları görsün beğensin de ben toplumdan biri olduğumu hissedeyim diye. Eğer aramızda 14 yaşında toplum benim sikimde değil diyen ergenliği en uç noktalarında yaşayan arkadaşlar varsa da lütfen zaten sen ergenliğin bitene kadar bir zahmet toplumdan izole bir hayat yaşa.

Dolayısıyla bu kadın erkek ayırtmaksızın güzelliği kendimiz için yapıyoruz kimse için değil, başkaları bize baksın da beğenilelim diye yapyıoruz. Biyolojik olarak da çoğunlukla erkekler büyük göt dolgun meme kadınlar da işte bilmiyom bir şeylerden hoşlanıyor kadın değilim anlamam. E peki kadın erkek eşit diyip kadınlar büyük götten hoşlanıyor diyerek ben götüme dolgu yaptırıp belimi inceltirsem ne olurum? ibine olurum di mi? o zaman kimseye çekici gelmem bak işte burada eşitlik bozuluyor.

Olayın aslında güncel dünyamızda saçma sapan dizilerin işte bilmem ne markaların kadın erkek eşitliği hüloğ diyerek kendi ürünlerini ki şu anki içerik içerisinde ürünümüz doctor who'nun yeni sezonu, promote (türkçe aklıma gelmedi üzgünüm) etmeye çalışmaları nedir? Şu bilinçsiz feminazilerin tabi ki of be işte biz de artık köle değiliz be yiha be demesidir.

Ha eğer dilersek ki birer yüzeysel at gözlüklü gerizekalı dar kafalı olalım kadınlar oy verebiliyor çünkü hakkı arandı diyebiliriz. Fakat ben erkek rolünün daha alışılagelmiş olduğundan dolayı nacizene doktorumuzun erkek olmasını isteyerek bağnazlık yapıyorum özür dilerim.

Son olarak, arkadaş çok doğru dedi gelecek sezonda siyahi bir adamın doktor olması muhtemeldir, hatta eşcinsel bir siyahi adam da doktor olabilir gelecek sezon. OHA ŞİMDİ BULDUM, 15. sezonda doktorumuz siyahi eşcinsel birisi olacak ve onun yoldaşlarından biri de transgender olacak diğeri de bir goril olabilir zira %98 aynıymış ayıp oluyor onlara da %2 diye dışlıyoruz hiç göremiyorum onları iş hayatında filan.

vay amk nutkum tutuldu gece gece kavgaya bak

'erkek ana karakter' tanımı çok saçma bence, sonuçta ana karakter doktor ve her sezon değiştiğini biliyoruz. kadın-erkek eşitliğine yönelik düşüncelerin zirve olduğu bir dönemde doctor who kalitesini gösterdi ve 13. doktoru kadın yaptı. ilerleyen sezonlarda standartların daha da dışına çıkıp siyahi, engelli ya da herhangi bir özelliğinden dolayı toplum tarafından kabul görmeyen bir karakterin de doktoru oynamasını çok isterim

@Bellatrix Umarım beyin tümörü kolon,akciğerkanseri gibi bir hastalığa yakalanıp acı çekerek ölürsüni

Dizide bölüm altı yorumları okurken denk geldim. 12.doktordayım ben daha. Bunu da bu konu sayesinde öğrenmiş oldum. Sitenin çok spoiler yanlısı bir sistemi var.

dizi kapağını görmüyormusun?

Yine haklı çıktım çünkü insanlık düşmanlarını iyi tanıyorum

Daha önce bana inanmamış olanlar için bir kehanetde daha bulunayım bir sonraki de trans olacak ondan sonraki insanımsı robot olacak.

Sizde benim gibi globalistleri tanırsanız Antikl astroloji,mason locası,WEF hakkında bilgileriniz güçlü olursa planlarını önceden bilebilirsiniz

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık