"erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." -icarly

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Clara'nın diziden ayrılması

yeni konu aç Clara'nın diziden ayrılması

http://www.radiotimes.com/news/2015-09-18/jenna-coleman-confirms-she-is-leaving-doctor-who

Jenna Coleman kendi ağzıyla diziden ayrıldığını açıkladı. Hepimiz bekliyorduk tabi ki fakat doğrulanması kendi fikrime göre çok güzel oldu. İçine su serpiliyor insanın.

Not: Lütfen spoiler yazacak arkadaşlar bütün yol arkadaşlarının hatta Doctor'ların gelip geçici olduğunu unutmasınlar.

oh be sonunda işkence bitiyo kurtulduk :D

Neden sevindiğinizi ben anlayamadım :/ . jenna iyiydi sadece bana sanki başlarda doktoru yaşlı bulduğunu belli edercesine davrandığı için hoşlanmamıştım ama iyi bi aktördü :I

Ayrıca 9. sezon boyunca jenna olucak :D

bence dokuzuncu sezon boyunca olmayacak. Yani ola da bilir tam emin değilim ama Vikipedi de 9. sezonun bölümleri yayınlanmış ve orda The Girl Who Died diye bir bölüm var. Herhangi bir şey de olabilir ama hem Jenna nın ayrılışı hem de bölümün başlığı düşünüldüğünde insan şüphelenmeden edemiyo.

Jenna iyi hoş ama artık Clara'dan sıkıldım yahu gitsin artık

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ben 7.sezonda seviyordum iyiydi ama 8.sezonda Doctor'un yaşlandıktan sonraki Clara'nın halleri beni soğuttu yani bence gitmesi iyi oldu.

tatlı kız falan ama sıkıldık artık Claradan gitmesi hepimiz için en iyisi bence

Clara'yı başlarda sevmiştim ama sırf Doctor'un görünüşü değişti diye Clara'nın da davranışlarının değişmesinden dolayı Clara'dan soğudum. Ayrıca bi değişiklik lazım iyi oldu gitmesi.

Clara'nın yerine şöyle orta yaşlı, aklı başında(kısmen) bi' companion görelim artık yahu, River Song iyi tutmuştu denerler belki.

çekimler bitmiş zaten 12 bölümdede yer alıyor clara yani jenna ayrılmışsa gelecek sezon gözükmez

Yukarı Çık