"ben hariç herkes salak." -homer simpson

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Clara'nın diziden ayrılması

yeni konu aç Clara'nın diziden ayrılması

http://www.radiotimes.com/news/2015-09-18/jenna-coleman-confirms-she-is-leaving-doctor-who

Jenna Coleman kendi ağzıyla diziden ayrıldığını açıkladı. Hepimiz bekliyorduk tabi ki fakat doğrulanması kendi fikrime göre çok güzel oldu. İçine su serpiliyor insanın.

Not: Lütfen spoiler yazacak arkadaşlar bütün yol arkadaşlarının hatta Doctor'ların gelip geçici olduğunu unutmasınlar.

En başta ne Jenna'ya alışmıştım ne Peter'a. Ama sonra çok sevdim. Tam dedim tamam Clara var doktor hala aynı harika bölüm her şey güzel... Hayvan gibi şiy yapıyorsunuz oldum yani.

iyi ki de ayrılıo yerine kate upton gelir inş.

jenna 11. bölüm dışında 9. sezonda da yer alıyor, görenler vardır belki abbey road yolunda çekilen fotoğrafta clara'nın öleceği belirtiliyolar ve 4-5. bölüm maisie williams'ın canlandırdığı karakterinin geldiği bölümler olarak düşünüldüğü söylenmişti clara ile ilgili bir şey değil :))

Jenna yı da Clara yı da seviyorum ama bence de artık diziden ayrılsın yani sdfghdfghgsdf

bende öyle ama 8. sezonda diziyi clara who'ya çevirdiklerinden insanlar usandı davranışlarından egoist tavırlarından falan artık gitmeli bence de lksfşldskjfs

Tamam iyi bir yol arkadaşıydı ama artık başkasının gelme vakti!

Rose'dan sonra en sevdiğim yoldaş Clara'dır. Doctor'un hayatında neler değiştirdiğini ve önemini unutmamak lazım.

Clara ve diğerleri iyi güzelde,Hiç biri Rose ve Ponds heyecanını veremedi :D

clara iyi hoş fakat baydın be kızım bence clara doctorun görünüşü yanında tavırları değişti diye öyle davrandı

şahsen üzüldüm bence çok iyiydi

Yukarı Çık