"insanlar hayatın boyunca kim olduğunu söyleyip duracak. yapman gereken onlara ben buyum demek." -once upon a time

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Keşke geri dönseydi dedikleriniz ?

yeni konu aç Keşke geri dönseydi dedikleriniz ?

Ben hala matt smith ve amy pond ikilisi unutamadım bee valla geri dönseler hiç düşünmeden kabul ederdim ama imkansız hemde kocaman never peter capaldi harika bi daktır ama herkesin sevdiği unutamadıgı daktır olunca benimkide matt smith :D

Mümkün olsa Paul McGann, Christopher Eccleston, Adric, Romana, Jamie McCrimmon, Donna Noble ve Leela. Bunların gelmesini cidden çok isterdim.

david,rose veya david donna yada sadece mattle clara

Cristopher Eccleston , ve Billie Piper gelse hiç fena olmazdı. Mickey Jack Harkness. Yani diğerlerinin gelmesini de çok isterdim ama İlk sezonlar özletti.

2 Karakter var birisi Captan Jack Hardness ama imkanı yok tabi ikincisi de 2-3. sezonda Doctorun genlerinden bir çocuk yapıyorlar hatırlarsanız o kız dönsün

David ve Yüzbaşını isterdim. Yanlarına birde Clara yı koyduk mu tamamdır. Yani 2 kişi gelse yeter.

Rose David Ve Yüzbaşı :)

Cristopher Eccleston Fantastic diyişene hayrandım açıkçası. ama david tennat dönse iyiydi:) clara ve david nasıl bir ikili olurdu merak ettim doğrusu :)

matt smith den sonra diziyi bırakktım desem :D

david ve rose bir de yüzbaşı onlarsız eski tadı yok sanki

Rose ve Kaptan Jack Harkness :')

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık