"+sevgili tanrım, bütün bunların parasını biz ödedik, hiçbir şey için teşekkürler!" -homer simpson

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Sizce 12. Doktor iyimi?

yeni konu aç Sizce 12. Doktor iyimi?

Ben Peter'ın doktor rolüne yakıştığını düşünmüyorum... Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ne demek yakıştığını düşünmüyorum? Bence doktorun en iyi enkarnasyonu. Doktorun bedeni, kişiliğine de yansıyor. 10 ve 11 gibi deli dolu değil çünkü genç değil bir kere. İnsanların çoğu Peter Capaldi harika bir oyuncu. Sadece Steven Moffat berbat bir senaryoyla harcıyor diyor. Aksine. 8.sezon daha eğlenceli bana göre.

Ben de aksine Matt Smith'in yakışmadığını düşünüyorum bence Peter Capaldi harika bir oyuncu kesinlikle hakkını yiyorsun.

bende daha alışamadım yeni doctorumuz peter capaldiye ama sorun bence onun oynayısı yada doctor rolünü yerine getiremesi degil aksine izlediğim filmlerinden yola cıkarak basarılı bir oyuncu oldugunu söyleyebilir. bence asıl sorun bizim 10 ve 11 doctor gibi daha genc ve deli dolu doctorlara alıstıgımız dan yine oyle bir doctor bekleyip peter capaldiyle karsılasmamız. ama peter e sans verip bikaç bölüm izledim ve acıkcası doctor rolünü layıgıyla yerine getiriyor

Bence çok iyi doktor bakışları,ses tonu ile ayrı bir Doktor havası yaşatıyor. Bence modern serideki tüm doktorlar doktoru mükemmel yansıttı. Ama David ve Peter favorim. 7.sezonun sonuna doğru sıkılmışken sezon finali ve özel bölümleri izledim güzeldi ama 8.sezon mükemmeldi. Peter'da çok iyi oynuyor bence.

Şimdi adamın hakkını yememek lazım 8.sezon gayet güzel doktor rolünün hakkını verdi. 9.sezondada vereceğini düşünüyorum.

Favorim Peter değil ama yapmayın... Doktor'un yaşı zaten 2000'i aştı. Birazcık yüzüne vurmuş, ne olur yani? Bence mizah anlayışı da var, deli dolu olmasa rolünü yerine mükemmel getiriyor. Bence yüz tipi, ses tonu, bakış açısı tamamen diziye uygun. Peter iyi bir Doktor.

Doctor Who eskiden daha büyük bir kitleye hitap eden bir diziydi.(Klasik seride öyleydi, modern seride de David Tennant ve Chris'in son bölümleri öyleydi) Fakat Matt Smith ile birlikte kitle genişledi ve gençlik dizisi, kaba tabiriyle çocuk dizisi olmaya başladı. Peter Capaldi devrinde ise yine olgun kitleye dönüş başladı gibime geliyor. Burada hiçbir küçümseme yoktur lütfen yanlış anlamayın fakat bana göre Peter Capaldi tam olarak ta Doctor Who'nun ihtiyacı olan insandı.

bxtera ve pressr *alkışlayan imoji*

imoji ne ya -_- emoji*

peter kesinlikle doctor rolüne tam uyuyor yeni sezonda daha eğlenceli olacağını düşünüyorum trailerı izlediyseniz sizde bu kanıya varabilirsiniz bkz: o gitar sahnesi beni benden aldı

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık