"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

Doctor Who tartışma forumu

Tüm Forumlar > Doctor Who > Sizce 12. Doktor iyimi?

yeni konu aç Sizce 12. Doktor iyimi?

Ben Peter'ın doktor rolüne yakıştığını düşünmüyorum... Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

bence adam harika ve başta biraz tutuk olsa da ben sezonun senaryosunu da beğendim bence alışkanlıkla alakalıdır

matt reyizin hastalarıyız !!!

bence Peter Capaldi harika bir oyuncu ve Doctorun karanlık kişiliğini muhteşem bir şekilde yansıttığını düşünüyorum, sonuçta izlediğimiz kişi Doctor şimdiye kadar 12 rejenrasyon geçirdi buradaki çoğu arkadaş yeni sezonları izlemiş ve Doctoru sadece genç olarak akıllarına almışlar fakat Klasik seriyi izleyen biri olarak söylüyorum Doctor her zaman genç bir karakter değil, ve şunuda unutmayın ki 1000 yaşının üzerinde bir uzay gezginini ve başından fazlası ile yıkıcı olay geçmiş bir kişiyi canlandırıyorlar. Bunun için Peter Capaldi bence yeni sezonların en iyi Doctorlarından biri ;)

Bence Peter Capaldi gayet iyi. Yani zaten iyi olmasa rol için seçilmezdi. Rolünü çokta iyi oynuyor bence.

12.doktor da iyi ama benim gözümde bir 11. doktor kimse olamaz

Kesinlikle Hayır... Matt Smith doktor mükemmel uyum sağlıyordu. Peter Capaldi' nin geldiği bölüm oturup ağlamıştım. Bu olay kesinlikle beni çok üzdü. Rolünü en azından daha iyi birisine bırakmasını beklerdim. Matt'in o aptal tatlı tiplemesini Peter' da göremediğim için üzüldüm daha çok. Eğer doktor ciddi bir insan rolü olsaydı belki beğenebilirdim.

@BlackGrunge Allah aşkına 3 tane doctor izleyip gelmeyin şuraya ya..Klasik seride maksimum 1-2 doktor şakacıdır. Büyük ihtimalle yaşın küçük fakat kaba bir şekilde yazmana gerek yoktu. Bende yorum yazdım fakat gayet kibar bir şekilde yazdım. Matt Smith Doktor'un kişiliğini kirleten biriydi, gittiğine kesinlikle üzülmedim. Asıl doctor who hayranlarıda üzülmemiştir büyük ihtimalle.Bir de doctor ciddi bir insan rolü olsaymış demiş, dostum o doctor 2000 küsür yaşında. Salak salak her yerde şaka yapayım, compeniumumla sevgili olmayayım fakat herkes öyle sansın mı istiyordun? Sırf sizin gibi insanlar yüzünden diziyi bırakasım geliyor.

Biraz flame yapmak gibi olacak fakat o beğenmeyen oyuncunun Oscar'ı var güzel kardeşim.

ya allah aşkına böyle düşünüyorsanız diziyi izlemeyin tüm doktorların yeri ayrıdır

yakıştıramama nedenin diğer doktorlarla kıyaslamansa bu düşünceyi kafandan at çünkü tüm doktorların kişilikleri, zevkleri farklı olduğu için bi sebebe bağlı olarak kıyaslayamazsın

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık